Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez az egyértelmű jele annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az egyértelmű jele annak, hogy már nem szeretem és szakítani kellene?

Figyelt kérdés

Régóta húzódik köztünk egy alapprobléma. 2 évünk alatt már 3-4x is felhoztam, beszélgettünk róla, de nem változott semmi. Én pedig nem tudtam hogy kezeljem, mert önmagában azért nem volt akkor a gond, hogy szakítsak emiatt. Viszont belül állandó feszültséget okozott, és úgy érzem szép lassan eltávolodtam tőle.

És a lényeg. Már úgy érzem, hogy amikor jön oda hozzám, ölelget, puszilgat és bújik, akkor már nem esik jól. Sőt, mintha már csak elviselném ezeket, mert valójában inkább rossz érzés. 28 éves vagyok, de soha nem éreztem ilyet.

Van innen visszaút? Vagy ez már annak a jele, hogy ennek a kapcsolatnak vége?

Ffi vagyok.

2023. okt. 1. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Lehet csak idősödsz.

Ha aut nézzük pl hogy a tinik allandoan nyalják falják egymast de a szüleim pl 40 évesen soha, szerintem ez kor kèrdése ha már neked nem jön be.

2023. okt. 1. 22:07
 2/7 anonim ***** válasza:
*azt nézzúk
2023. okt. 1. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Velem is ez van és ha nem változik a hozzáállása, márpedig mindig visszaesik, inkább a szakítás.

28 évesen találsz még normálisat.

Én 40 évesen már nem :-/

2023. okt. 1. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Igen, úgyhogy szakíts.
2023. okt. 1. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Mu vilt az alapproblema? Megcsalt? Azaz lefdludt vkivel? Mondd el a konkret szitut.
2023. okt. 1. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont,h szereted,csak nem tudsz megbocsajtani. Dontsd el,h megbocsajtasz,mert megerdemli vagy ndm.

De most a te viselkedesed teszi tonkre a kapcsolatot.

2023. okt. 1. 23:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Így hogy nem mondod el az alap problémát, nehéz mit kezdeni a helyzettel.

Viszont ha valami zavar, akkor még az esetben is ha nem jogos, egy idő után mindenképp szét fogja verni a kapcsolatot, mert te nem tudod elfogadni. Sajnos vagy feloldjátok a problémát, vagy szkítás lesz a vége.

2023. okt. 2. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!