Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint az normális ha egy nőt azért megvernek, mert megcsalta a párját. Most mihez kezdjek ezzel?
Megszólalt a szép lelkű incike vagy egy troll, de akkor is paraszt.
És ugye azt is tudjuk, hogy Jimmy igen rejtélyes körülmények között golyó általi halált halt.
Megverni egy másik embert sosem normális. Mégis milyen véglény gondolkodik úgy, hogy bárkinek is joga van igazságosztót játszani, és a másik embert bármi okból is veréssel büntetni?! Főleg barátnőt...megcsal és megveri, akkor azzal meg nem történtté teszi a megcsalást, vagy lenne gusztusa megcsalás után vele maradni, és amaz majd a verés miatt nem teszi meg újból? Kinek kellene ilyen párkapcsolat? El lehet válni/szakítani, aztán mehet mindenki ahhoz, akihez akar - jobb esetben azért még megcsalás előtt!
Milyen primitív ősbunkóval vagy Te együtt?
Utolsóhoz: most csak a megcsalás miatt érdemel verést, de ő értelmezi , hogy milyen tett minősül megcsalásnak? Pár év múlva repül a pofon, mert túl kedves vagy a sarki fűszeressel, kollégával, meg majd azért, mert "tiszteletlenül beszéltél" vele? Vagy úgy véli, megalázzod valamivel, vagy csak simán túl meleg a leves és megégeti a száját?
Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy neki milyen tévképzetek lehetnek még a fejében az emberi kapcsolatokról...
Burkolt fenyegetésnek tekinthető hogy mondja neked.
Mond meg: hogy szerinted meg normális ha egy férfi megüt egy nőt, akkor a nő megmérgezi .
És még egy jó tanács : soha ne szemétkedjen azzal , aki főz neki .
Én sose vertem meg nőt, nem is fogok, de egyáltalán nem hat meg, ha ilyet hallok.
Szerintem sincs abban semmi, ha valaki lezavar a szeretőnek vagy a nőnek ott hirtelen pár pofont.
Akkor abban sincs semmi, ha egy magadfajtát pofánvernek, mert hát miért ne.. hirtelen jön..
Hát ha rajtakapna a nőm és adna egy pofont, akkor biztos nem sírnám tele a világot, hogy jaj, bántottak 😭😭😭😭
Meg nem kezdenék el észt osztani erkölcsről meg bűnről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!