Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet miért tilhatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet miért tilhatott le a párom egyik kolléganője? Mondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Elvileg semmicnincs köztük. Nem nyúlna hozzá a párom. (Szerintem a csaj nyomul rá de ezt ő nem látja vagy nem akarja tudomásul venni.) Engem nagyon zavar a csaj és sok vitánk is van miatta. Egyiket egyszer megemlítette neki amin elkezdett sírni, hogy nem akarja,hogy miatta legyünk rosszba. Viszont most észrevettem,hogy letiltott facebookon a csaj. Nem voltunk ismerősök de a párom képénél ott volt hogy beszivecskézte. Most meg már nem jelenik ott meg a csaj nekem és ha a nevére keresek sincs ott. Barátnőm viszont ugyan úgy latja a párom képénelcis a reaktottőle meg a csajt isnkidobja ha rákeres.

Megkéne említenem a páromnak,hogy letiltott a csaj vagy szintén csak balhét látna ebbe az egészbe bele?

2024. márc. 21. 14:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

"De mielőtt mi össze jöttünk bele zúgott meg úgy volt alakul köztük valami"

Nos, egyébként is ezt akartam írni, de így már tuti biztos. A pasid most is odavan érte, és a viselkedésével is bátorítja csajt.

Mint már írtam valaki, ha a pasid nem élvezné a helyzetet már rég leállította volna a nőt.

2024. márc. 21. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Lecsusztal a harmadik helyre. Az elso a baratod, ez nem kerdes, a masodik a kollegina. Ez az azonnali elmesz te a picsaba helyzet. En itt mar nem kernek tole semmit, hanem lelepnek, szivecskezzek egymast, ha ezt akarjak.
2024. márc. 21. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk emiatt tuti nem sírni senki,mert random kolléga párja féltékeny rá, ez tuti valami kamu. Légy résen :D
2024. márc. 22. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!