Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet miért tilhatott le a párom egyik kolléganője? Mondjam a páromnak?
Elvileg semmicnincs köztük. Nem nyúlna hozzá a párom. (Szerintem a csaj nyomul rá de ezt ő nem látja vagy nem akarja tudomásul venni.) Engem nagyon zavar a csaj és sok vitánk is van miatta. Egyiket egyszer megemlítette neki amin elkezdett sírni, hogy nem akarja,hogy miatta legyünk rosszba. Viszont most észrevettem,hogy letiltott facebookon a csaj. Nem voltunk ismerősök de a párom képénél ott volt hogy beszivecskézte. Most meg már nem jelenik ott meg a csaj nekem és ha a nevére keresek sincs ott. Barátnőm viszont ugyan úgy latja a párom képénelcis a reaktottőle meg a csajt isnkidobja ha rákeres.
Megkéne említenem a páromnak,hogy letiltott a csaj vagy szintén csak balhét látna ebbe az egészbe bele?
"De mielőtt mi össze jöttünk bele zúgott meg úgy volt alakul köztük valami"
Nos, egyébként is ezt akartam írni, de így már tuti biztos. A pasid most is odavan érte, és a viselkedésével is bátorítja csajt.
Mint már írtam valaki, ha a pasid nem élvezné a helyzetet már rég leállította volna a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!