Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet miért tilhatott le a párom egyik kolléganője? Mondjam a páromnak?
Elvileg semmicnincs köztük. Nem nyúlna hozzá a párom. (Szerintem a csaj nyomul rá de ezt ő nem látja vagy nem akarja tudomásul venni.) Engem nagyon zavar a csaj és sok vitánk is van miatta. Egyiket egyszer megemlítette neki amin elkezdett sírni, hogy nem akarja,hogy miatta legyünk rosszba. Viszont most észrevettem,hogy letiltott facebookon a csaj. Nem voltunk ismerősök de a párom képénél ott volt hogy beszivecskézte. Most meg már nem jelenik ott meg a csaj nekem és ha a nevére keresek sincs ott. Barátnőm viszont ugyan úgy latja a párom képénelcis a reaktottőle meg a csajt isnkidobja ha rákeres.
Megkéne említenem a páromnak,hogy letiltott a csaj vagy szintén csak balhét látna ebbe az egészbe bele?
A kérdés, hogy párod milyen kapcsolatban volt vele? Munkatárs, vagy régóta ismerősök valahonnan?
Lehetséges a csaj el akarta lopni tőled.
Munkatársak.
De mielőtt mi össze jöttünk bele zúgott meg úgy volt alakul köztük valami d ea csaj atvágta mert mással volt együtt. 2 évig nem is beszéltek. Ez alatt plasztikázott a csaj és így nagyon nem jön be neki. Meg azt mondja nem isnérti mit szeretett benne. Élete hibája volt hogy így érzett iránta.
Azóta közös munka miatt kellett beszélniuk és onnatól kezdve eléggé keresi a csaj.
#5:
Igaza van, munkatársak, csak muszáj nekik beszélni. Nem fogja otthagyni a munkahelyét mert te rád féltékenységi jelenetek sorozata jött ki.
Érdekes, hogy tudtál a csajról és mégis össze jöttél a pasiddal. Hogyha egyszer meg nem tetszik neked, hogy kollégák akkor szakíts vele. Keress magad mellé más pasast azt jól van. Nem köteles te neked megfelelnie a párodnak. Nem irányítható bábu.
Nem kértem,hogy mondjon fel. Azt kértem munkán kívülicdolgokról ne irkáljanak.
Tudtam a csajról de mikor összejöttünk nem beszéltek. Ha neha céges rendezvényen találkoztak akkor még mikor kint cigiztek és kiment a csaj ő bement. Kerülte nagyon a csajt.
Csak nem annyira régen együtt kellett dolgozniuk és onnatol újra beszélni kezdtek.
"Azt kértem munkán kívülicdolgokról ne irkáljanak"
Ne ümár hogy megszabod kivel mikor beszélhet! Ez nem az a szint, amikor megkéred hogy a kettesben töltött idő alatt, vagy a vacsora asztalnál ne írkáljon senkinek. Ez durva.
Én nő vagyok. A párom szokott beszélni az exével. Vannak még közös hivatalos ügyeik, meg a baráti társaságuk is közös. Hazudnék, ha azt mondanám hogy nem zavar. De viselkedek. Minél jobban az agyára.mész ezzel a féltékenységi kontrollal, annál inkább titkolózni fognak előtted. Annál inkább nem fog veled beszélgetni. Mondván: Neked nem lehet semmit mondani, mert féltékenykedsz és kombinálsz. Ha valaki meg akar csalni, hidd el, azt az orrod előtt is meg tudja tenni.
Nekem van egy legjobb barátom, aki sok évvel ez előtt a szeretőm volt egy előző kapcsolatomban. Mindketten kapcsolatban vagyunk mással. Rendszeresen beszélünk. A párom tud róla.
Gondolom a párod kolláganője azért tiltott le, hogy ne legyen vitatéma otthon, ha likolt valamit. Ha meg ezt otthon felhozod, igazuk.is volt, hogy féltékenységedben össze-vissza nyomozgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!