Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi hogy érzem változott e?
Aki megúszásra játszik, az nem kérdez, hogy na most így jó?
Én meg erre szavazok.
Vannak pasik akiktől kérhetsz bármit fejen is állhatsz akkor se változtat semmit pl ugyanugy les minden nőt tovább melletted később is. Vagy ugyanúgy inni/drogozni fog továbbra is, vagy ugyanugy kiadja a magánéleteteket, vagy ugyanúgy nem fog mosogatni továbbra sem vagy ugyanugy nem akar menni a szüleidhez stb. Ezek egyetlen egyszer sem kérdezik meg hogy na most már így ő változott minden oké? Mostmár ő a mister tökély neked? Mert tudják hogy nem, és nem is akarnak az lenni.
Amigy pszichologia hogy bíztatassal dicserettel jobban sikerul változni es nagyobb elnduletet ad.
A páromat egyszer agyon"nyálaztam" csak mert kikeverte a palacsintatésztát(kèrésemre), hogy azt milyen erős neki 2 perc kikeverni, hát ezek itán állandoan a konyhában lábatlankodott hogy csinálni akar valamit:D
Amugy manipulációnak is kiválo.
Én már azt sem értem miért kell kényszeresen megváltozni?
Mindkét félnek van egy alapszemélyisége. Ezen nem fognak tudni változtatni.
Egy két kisebb dologban tud az ember a párjához igazodni, de csak olyan dolgokban amit folyamatosan tud tartani anélkül, hogy ez neki lelki problémát okozna. De az alapszemélyiségét nem fogja tudni megváltoztatni.
Pl: az egyik rendmániás a másik fél meg inkább rendetlen, az egyik fél folyamatosan tesz vesz nem tud nyugodtan ülni, a másik fél meg szeret lustálkodni, nem kedveli az aktív pihenést stb,stb. Örök ellentét!
Az ilyen ellentétek esetében nem is szabad elvárni a változást, mert az alapszemélyiségből fakad. Ha ráerőltetik az emberre ezeket, az nagyobb lelki sérülést okoz, mintha belátnák hogy nem passzol a személyiségük.
Vannak akik kényszeresen a "változzon meg a kedvemért a másik, mert attól jobb lesz a kapcsolatunk" című sémát erőltetik helytelenül, ahelyett hogy belátnák hogy sosem lesz belőlük összepasszoló pár.
És hányan vannak akik erre már csak a házasság és a közös hitelek után jönnek rá......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!