Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ébredtél már arra hogy a párod nem vonz mert annyit változott külsőleg?
Figyelt kérdés
Mit tettél?
Ha elmondtad ő mit csinált?
2023. jún. 22. 13:29
1/4 anonim válasza:
Egy éjszaka alatt megváltozott, vagy mi van? :D
2/4 anonim válasza:
Elmondtam neki, de nem úgy, hogy "szar vagy ez van", hanem hogy x és y nagyon nem tetszik és szeretném, ha változtatnánk rajta.
Pl nálunk a kövérség volt az egyik ilyen, nyilván rosszulesett neki, de mondtam neki, hogy ez közös érdek és szívesen megyek vele edzeni, főzök neki diétásat, beszélem le a nasiról stb. Szóval abszolút proaktív voltam és nem csak odavágtam, hogy csináljon vele amit akar.
Ha valami orvosolandó testi változás lenne (pl rossz fogak), akkor is így állnék hozzá, hogy megmondanám, hogy ez zavar és gyűjtsük rá össze a pénzt, hogy jobb legyen.
Nem támasztanék felé olyan elvárásokat, amiben nem tudom támogatni. Ha beavatkozás szükséges, akkor az a minimum, hogy fizetem
3/4 anonim válasza:
Valami alakváltó vagy mi a péló?
4/4 anonim válasza:
Szerintem is az a fair, ha megmondod neki. Ha tud rajta valtoztatni, akkor tok jo. A baj ott van, ha nem tud. Mert pl megrancosodott, megereszkedett a bore, megkopaszodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!