Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi hogy érzem változott e?
Akik óvodás szinten vannak azoknál ha másként nem megy le kell írni egy papírra hogy ki miben akar változtatni, és a párja mit szeretne.
Ha kialakult egy közös nevező, akkor meg lehet nézni napokra lebontva (le kell írni) hogy sikerült e Gizinek/Pistinek adott napon a változtatás abban a témában amiben ketten megegyeztek. Lehet ez házimunka elvégzése, fogyókúra, edzés, bevásárlás, kutyasétáltatás, életmódváltás vagy bármi ami eddig gondot okozott.
Ha megnézel majd a végén 1-2 havi táblázatot akkor lehet kiértékelni hogy az illetőnek mennyire sikerült "változtatni".
De szerintem ahol már ezt ilyen dedós módon kell bizonygatni (mert ugye a szó elszáll és csak az ígéret marad), az már régen rossz.
Felnőtt emberek be szokták látni ha nem passzolnak egymáshoz.
Ezt a módszert meg lehet próbálni, de aki társfüggő vagy érdekből van a másikkal (pénz, lakhatás miatt) az akkor sem fog szakítani ha a pár hónapos táblázat alapján egyértelműen kiderül hogy a párja nem változtatott semmin, csak szövegel róla. Az ilyen embereknél minden marad a régiben és csak panaszkodni fognak továbbra is a másikra.
4# miért értettem volna a kerdezőre.
Írta hogy a párja folyamatosan kérdezi tőle hogy jól csinalja e. A kérdés meg az, hogy miért kérdezi ezeket?
A párja a megfelelési kényszeres.
Az hogy vki allandoan kerdezgeti hogy na most jó vagyok? Változtam? Haladok?
Es folya.at visszajelzesekre dicseretre bíztatasra vár es valojában szorong a kritikátol azt akárhogy forgatjuk mas szemszögekbol (csak mert nem sikerul es nem halad semerre és a semmiben is bízik hogy de talán már javult), az megfelelési kenyszer.
Aki szándékkal nem változtat, aki direkt akkor se csinál semmit úgy ahogy kérik tőle, az nem is kérdez hogy na így most jobb változtam? Hisz nem is remenykedik abban mivel sumákol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!