Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lehet megfogni egy nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet megfogni egy nőt?

Figyelt kérdés
2024. márc. 20. 23:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%

Ezek a dolgok nem jófiúsak, hanem alapvető dolgok. Aki erre nem képes az nem rosszfiú, hanem egy kretén.

Ha főzni nem is tudsz igazán, az akkor is elvárható egy felnőtt embertől, hogy el tud magad látni ilyen téren és ne a barátnődnek kelljen átvenni anyukád szerepét és etetnie téged.

2024. márc. 21. 00:13
 12/40 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem papucsdág, de tudom.. nagyon nehéz megemészteni némely incelkék számára, ha valaki tisztelettel gondol a nőkre és esetleg szívesen tesz meg olyan dolgokat a párjának aki nő [akit elvileg szeret] amit ti eddig csak maximum anyukátoktól kaptatok meg.
2024. márc. 21. 00:17
 13/40 anonim ***** válasza:
9%
a femceleket megértem, mert ők megkeseredettek vagy trollkodnak, de ez az erőltetett white knight szerep az nagyon kínos
2024. márc. 21. 00:23
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
nem vagyunk mi rosszfiúk, én konkrétan semmi vagyok, én vagyok a semmi szőke hercegem
2024. márc. 21. 00:25
 15/40 anonim ***** válasza:
87%

Mert incelkének lenni nem kínos?

Egyébként nevetségesek vagytok. Az egyetlen érvetek az olyan férfiak ellen, akik pusztán nem gyülölködnek a nőkre, hogy white knight meg így akar jó színben feltűnni és társai.

Ez ilyen tipikusan a hímsoviniszta lúzerek dumája..

2024. márc. 21. 00:33
 16/40 anonim ***** válasza:
8%
a sötétség a miénk, menj aludni
2024. márc. 21. 00:34
 17/40 anonim ***** válasza:
11%
igen meg bennünk is sötétség van mielőtt ideirod
2024. márc. 21. 00:35
 18/40 anonim ***** válasza:
80%

Mitől papucs az #1?

Igaza van. Ezért nincs nektek nőtök, mert ilyen kretének vagytok.

2024. márc. 21. 02:35
 19/40 anonim ***** válasza:
5%
Kérdésre valaszolva: csipesszel
2024. márc. 21. 03:58
 20/40 anonim ***** válasza:
9%

"és sok-sok jó kajával amit el tudsz készíteni neki. :D"

Vagyis én, mint pasas, készítsem el a sok-sok jó kaját neki...

Oké.

Nevezzünk engem incelnek, de akkor téged minek lehet?

Lusta, nősoviniszta, életképtelen tehén jó lesz?

"Ezért nincs nektek nőtök, mert ilyen kretének vagytok."

Van, de nem ilyen egoista, lusta, sz.rrákényeztetett, semmirevaló sz.rdarab, mint ti vagytok.

2024. márc. 21. 04:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!