Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki tényleg nem “azért” nézi meg egy nő fenekét az utcán?
Párom persze tagad, azt mondja nem gondol ilyenkor semmire.
Én nem szoktam szólni érte már, de ha megnéz egy nálam jobb nőt, utána mindig goromba, sőt, volt, hogy engem baszott le, mikor ő lebukott a nézegelődésben pedig én nem szóltam neki, nem csesztem le.
Keress fel egy pszichológust mert túlkombinálod az élet egyszerűségét.A 4 esnek tudok igazat adni teljes mértékben.
Az én s.ggemet is megnézik a nők,de én is megnézem a másikét.
Pldául a munkahelyen,ahol dolgozok kb 4-5 fős irodaház.Sokat ismerek közülük,sokat nem.Ezek között vannak családanyák is,és javarészük nem egyedülálló és én sem.Tudjuk egymásról ezt és ez nem is több annál,mint ami.
Van szemed.Ezen keresztül meg látsz.És ha valami kedvedre való,vagy imponáló,akkor megnézed.
Nem hinném hogy ezt túl kellene gondolni.
Ha valaki diszkréten teszi ezt és nem szélsőségesen idiótán,meg paraszt módon,akkor nincs miről beszélni.
Ha ez a helyzet,akkor viszont a másikban felmerül az állandó kontroll valamint részedről a bűntudat keltése,ami nem egy kellemes érzés.
Azt akarod vele éreztetni hogy valami szégyenteljes rossz dolgot követ el ellened,holott teljesen természetes emberi reakcióról van szó!
Ja és még egy adalék Amiket leírsz,azok a te elméleteid.Hogy bárcsak az a másik nö lenne vele,meg nem tisztel,meg stb.
Ezek mind csak hipotézisek részedről mert fantáziálsz arról,hogy mit tenne,meg mire gondol.Na ezért is írtam hogy jó lenne felkeresned egy pszichológust,mert semmid nincs csak a képzeleted.Amit ráadásul kibővítesz különféle toposzokkal,meg sejtésekkel.
Ezek nem a valóság,hanem a te frusztrációd szülte történetek!!
Főleg hogy nem is beszéltétek meg és el se mondta,hogy neki ezek mit jelentenek!
Látom már kaptál "okos" tanácsokat tök ismeretlenül a másik felet meg sem hallgatva ugye.Hogy hagyd ott!Persze a semmire alapozott,vélt feltevéseidre,mert a párod megnézi a nők fenekét azonnal pakolj is össze egy gyerekkel,és valjatok szét!
Pff ez aztán komoly életfelfogás!!
Tényleg nem érzed ennek a groteszk mivoltát??
,,Ha valaki diszkréten teszi ezt és nem szélsőségesen idiótán,meg paraszt módon,akkor nincs miről beszélni."
Olvad el újra a kérdező válaszait. Abból pont az látszik, hogy szélsőségesen idióta, paraszt módon teszi a férfi, utána pedig még a nőt hordja el mindennek. A kérdező alapból a kérdésében elég kevés információt közölt, a válaszaiban picit többet, de úgy sejtem még több lehet a dologban, csak nem szeretné részletezni.
Egy gyereknek sem jó, ha egy olyan családban nő fel ahol a szülők kapcsolata romokban hever. Ez kihat rá is.
Amúgy teljes mértékben egyetértenék minden szavaddal, ha csak az alap kérdést nézném, de a kérdező válaszai alapján nekem úgy tűnik, hogy egy borzasztó rossz, toxikus kapcsolatban szenved, ahol a férfi semmibe veszi, a minimális tisztelet sincs meg. Azért mikor szemkontaktust nem tudsz teremteni a pároddal, mert éppen másokat stíröl, aztán utána még te vagy a hülye, az finoman szólva nem normális dolog... Erős a gyanúm, hogy ezek mellett van még bőven csontváz abban a bizonyos szekrényben, csak nem írta le nekünk.
16#Lehetséges az is,amit mondasz.Nem ismerem az életüket.
Most ki kell bővítenem,hogy ne legyek érthetetlen.Nem is konkrét állásfoglalás lenne a részemről,hanem egy szemszög a sok közül.Lényegében neki kell mérlegelnie a helyzetet.Én csupán segítek nézni egy bizonyos irányba,mint ahogy mások .De látnia neki kell majd!!
13,14,15 voltam.
Sajnos a nárcizmus összes jelét hozta míg együtt voltunk, kérdeztem szakember véleményét, kb odáig süllyedtem a dologban, h az utolsó pillanatban szabadultam tőle. Az, amit művelt a legmocskosabb dolog, amit a kapcsolatban el lehet követni és itt most nem fizikai bántalmazásról vagy megcsalásról beszélek; megváltozott, de biztosra mentem, eltelt fél év. Megkérte a kezemet, és jöhet a második gyerek. Majd 1 hónappal később már terhesen becsukta előttem az ajtót..
Van egy kisfiúnk már, a második babát pedig nem tudtam egyedül vállalni.. Nem részletezem, hogyan vett rá, engem, aki világ életében elleneztem a terhességmegszakítást. Egy életre szóló trauma és csak várom a karmát, hogy végezze a dolgát.. Kövezhettek.
Kisfiammal utoljára a kapun átmászva költöztem el az összes cuccommal. Bezárta a kaput.
Életem legeslegjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!