Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg tobb a szingli pasi,mint a nok? Hogyan?
Pedig így van, elég csak megnézni egy random baráti társaságot, szinte mindig több férfi van és a legtöbb szingli.
Ha ugyanannyi szingli nő van mint férfi akkor ezek a nők hol vannak?
Mind otthon ül egyedül?
Ha tényleg így van akkor nem tudom mit várunk ettől a társadalomtól.
De KB~ ugyanannyi a no mint a ferfi. Ezekbol van par no aki ..novel.. es van par pasi..aki hat pasival..van.
Ergo: KB ugyanannyi 25 es 65 kozotti aktiv koru lehet. Tehat hogy lehetseges ez?
😱😱
No voltam.
Es most is no vagyok.
25-65 az elég tág korcsoport.
A 20-40 között is ilyen az arány szerinted vagy a 20-30 közötti korosztály?
3: De nem csak magyarországi párod lehet.
Meg nem csak az adott korcsoportban válogathatsz.
Meg nem kell mindenkinek állandóan kapcsolatban lennie.
Sokan a 3. vagy 23. kedvesükkel vannak, és közte szünetek.
Akkor most ha van 100 férfi 98 nőre, akkor is kijön a matek, hogy mondjuk 20 év eltelte alatt 15 évig mindenkinek volt párja.
Szerintem úgy, hogy: a hapsi gondolkodik, és a 2-3.i ráfaragás után már nem akar újból szívni, így tanul az esetből. A ők kelendően úgy is, ha átment rajtuk már vagy 40 ember is:).
Változnak az idők, Kérdező.
Alapvetően van egy felborultság 100 lányra 107 fiú születik ez az arány 50(?) éves kornál megfordul. Nekem pl 2 hetem van hogy 30 legyek és sose volt csajom , mondjuk mentális beteg voltam/vagyok.
De megyek tovább , többször feladtam , de annyit ér feladni, mint visszatartani a levegőt: Semennyit .menni kell tovább.
Azt meg úgy látom eddig senki nem merte kimondani, hogy sok top férfi egynél több nővel is van egyszerre. Pedig ha a társadalom tetején lévő 10-100 ezer férfi egy jó része csak 2-3 nővel kavar egyszerre (vagy nem is kell kavarni, csak fenntartani az érdeklődésüket a maga irányába!), az már rengeteg nőt kivon az ismerkedési piacról.
Szerintetek a sztárok, gazdag vállalkozók, akármilyen nagyon jóképű férfiak és sok más hasonló férfiakért egyszerre csak 1 nő epekedik? És nem kell hozzá celebnek, felső tízezerben lévőnek vagy milliárdos vállalkozónak sem lenni, hogy egyszerre legalább két nő vágyjon rád és közben kizárjon más férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!