Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy nekem valóak a párkapcsolatok?
Sziasztok!
Tapasztalt vagyok kapcsolatok terén. Mégis így az utóbbi években, amíg 2 évig teljesen szingli voltam erős nő lettem. A férfiakat pedig idővel megunom. Bármennyire is bántó ezt leírni...
Szeretnék egy kisbabát, szinte mindig is ez volt az egyik számomra magától értetődő dolog. Viszont ez nyilván az ellentmondása az előző mondatomnak.
Hogyan tudnám jobban megismerni etéren magam?
Illetve vannak mások is így ezzel?
Úgy érzem segítségre van szükségem ezzel kapcsolatban.
Akarni lehet sok mindent, de ez nem jelenti azt hogy kell is, főleg nem hogy van értelme. Így egyáltalán nincs, mert egyértelmű válás lesz belőle. Rosszabb esetben együtt maradtok kényszerből és a gyerek életét, későbbi személyiségét szétroncsoljátok.
Hogy neked miért nem jó semmilyen kapcsolat, azt nem a gyk-n fogod megtudni. Ez már az a szint, ahol szakemberhez kéne menned, ott majd foglalkoztok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!