Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagyjam a barátomat, ha évek múlva sem költözik össze velem?
Volt egy exem akivel össze akartam költözni.
Kivettem egy albit, maradt is félretett pénzem, ha összeraktuk volna akkor pont vehettünk volna közösen egy pici otthont.
Ehelyett fizettem az albit egy évig, ő pedig maradt a szüleivel, 52 évesen!
Szóval több mint 1 milliómba került az hogy szerelmes voltam és vártam hogy mikor szánja rá magát.
Azóta is a szülőkkel lakik 🙃
De rejtély, miért ódzkodnak sokan a "nem költözök anyám mellől, mert..." felfogású pasiktól.
Én biztos elengedném, nem vennék közösen házat a semmire, jó nagy 20 éves hitellel és nem várnék még x évet, hogy neki legyen egyedül önereje.
Főleg nem 30 körül, mikor már minden év számít, ha gyereket is akarsz.
Én távkapcsolatot már 1 évnél meguntam, pontosabban éreztem exem tehetetlen állapotát. Nálam idősebbként ő is szülőkkel volt, de mostani párommal mi is anyummal maradtunk és nem általános pejoratívként mondom ezt. Jó helyem van ahhoz, hogy nyugodtan legyünk. Felajánlottam exemnek is, nem is szerette a munkáját, mégis húzta az időt. Rá 1 évre kiderült, hogy exével 5 évig húzta és ő ezért dobta ki. Bár a történetben benne volt az is, hogy exe manipulálta a dolgokat. Csak nekem nem hitte el. Berágtam és összevesztünk végleg. Ő még mindig ott van "egyedül" szülei mellett, én párommal vagyok.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!