Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthagyjam a barátomat, ha évek múlva sem költözik össze velem?
Jajj de akkor aranyásó leszel…
Ugyan!
Ha nem akar komolyat akkor kuka.
Ezt te is érzed hogy nem jó.
Inkább ismerkedj, bulizz!
És közben megtalálhatod az igazit.
#5 nem tudtam, hogy van egy ilyen korhatár, amit átlépve már nem találod meg az "igazit".
Honnan szeditek ezeket a sügérségeket?
Amúgy a jelenlegi pasid eléggé úgy tűnik, nem az "igazi".
Jajj de semmit nem jelent a kor.
Én 35 évesen ismertem meg a férjem.
Pedig nulla reményem volt, kizárólag komolytalan, sóher, irigy, sunyi pasik voltak előtte.
36 évesen szültem a gyerekünket és jól vagyunk.
Meg nyugi, több olyan munkatársam is van hogy elvált, gyerekes nőként ismerte meg a mostani párját aki 12, vagy van akinek 8 évvel fiatalabb a férje.
És ezek nem szép nők, az egyik olyan mint a Shrek nője.
Neked inkább önbizalom kellene.
Ahhoz is önbizalom kell hogy kimond neki hogy vége.
És utána ahhoz is hogy megfelelő embert találj.
Azért csinálja ez is ezt a vonakodást mert te mindig ott vagy neki az életében. Tudja hogy nincs önbizalmad és nem fogsz lelépni mással. Biztos benned!
Na ezért sz@rik arra hogy neked ez nem jó.
Jajj sok kérdésem van
1. az ő fejében közösen vennétek lakást?
2. szerinte biztonságos közösen lakást venni úgy, hogy előtte sosem éltetek együtt? Ez kb olyan, mint várni a házasságig a szexxel.
3. kb mennyi idő lenne hogy megvalósuljon a terve (legyen saját lakás)
4. te jelenleg hol laksz?
Szerintem nem egyeznek az értékrendek illetve a jövőkép. Ez elegendő ok a szakitásra.
Btw mi 22 évesen költöztünk össze, egy év kapcsolat után, most nyáron. (Persze, albiba)
Ne félj csak azért kilépni a kapcsolatból, mert 30 elmúltál. Ez nem jelent semmit. A szerelem bármikor rád találhat. Ismerek 70-es párt, akik kb 10 éve vannak együtt (tehát 60+ voltak mikor összejöttek. Mindkettőjük unokái szeretik az új párt). Sose késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!