Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit úgymond "ki lehet szeretni" egy kapcsolatból, az előbb vagy utóbb az újtól is lépni fog?
Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül.márc. 19. 09:56
1/11 anonim válasza:
jo kérdés.. halottam mar olyant is akinek a kovetkezo lett az aki megfogta es olyant is aki ment egyik ferfirol a másikra.
2/11 anonim válasza:
Alapvetően akinek belefér az értékrendjébe a megcsalás, az később is meg fogja tenni. Akinek van gerince, az meg soha.
3/11 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele... Én vagyok ebben a helyzetben a férfi, és írogatunk egymásnak egy nővel, meg egy sportklubba járunk. Van párja, én meg komolyat szeretnék már, de nem vagyok benne biztos, hogy mellettem lenyugodna.
márc. 19. 10:57
4/11 anonim válasza:
Nem is arról van szó, hogy “lenyugodna-e”, bárkinek el lehet csavarni a fejét kapcsolat mellett is. Nincs ember, akinél előre tudhatnád, hogy életed végéig veled lesz. Te is bármikor kiszerethetsz belőle.
A gond az, ahogyan a csaj kezeli a helyzetet. Ha már kacsingat kifele a kapcsolatából, akkor szakítania kéne, mielőtt mással ismerkedik. Ez lenne a gerinces viselkedés. Ilyen emberben én se bíznék meg.
5/11 anonim válasza:
eselyes hogy nem hagyna el a parjat csak kell neki valami plusz.. ha neked ez nem fer bele akkor magad alatt vagod a fat , mert te egyedul maradsz de neki ott lesz egy masik ferfi tovabbra is. Mérlegelj .. A nok nagyon becsaposak manapsag. 15 éve még kiszamithatobbak voltak.
6/11 A kérdező kommentje:
Ja, hát azért álmatlan éjszakáim nem lesznek miatta, megyek tovább.:D
márc. 19. 11:11
7/11 anonim válasza:
Az is lehet, hogy hajlamos a megcsalásra természetéből fakadóan.
De az is lehet, hogy benned megtalálta amit a jelenlegi párjából hiányol.
8/11 A kérdező kommentje:
Meglátjuk.
márc. 19. 12:04
9/11 anonim válasza:
Jartak mar paran ugy, ahogy te fogsz.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is van egy ilyen sejtésem. Mindegy! Más nem, pár szex, aztán ha menni akar, hadd menjen.
márc. 19. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!