Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig utálni fog? Ha békén hagyom egy ideig, akkor enyhül egy kicsit?
A legjobb fiúbarátommal barátnőjével és mi a párommal beszélgettünk.
Több mint másfél éve ez a srác részegen megcsókolt egy összejövetelről hazafelé, azóta kérem hogy mondja el. Nem tette.
Nem tudom mi volt velem, de én a mostani beszélgetés során elmondtam.
Megértem, hogy utál a csaj.
Eddig ha boltba mentünk, akkor nekik is mindig bevásároltunk, és vettünk nekik pluszba csokit.
Most is vettünk nekik zsemlét, meg persze csokit, nem voltak otthon, mikor a csaj meglátta, átjött és akkorát vágott a scanneremre a csokival, hogy el is törhetett volna, mondván kiengesztelni nem fogom egy csokival. Nem is kiengesztelni akartam, és nem csak neki vettük, erről ennyit.
Ezután sírva elrohantam a lakásból vissza a koleszba, párom elkísért, és miután visszatért úgy csinált a csaj, mintha nem is derült volna ki a csók.
De buta vagy... mi a fenéért kellett elmondani egy buta csókot, amit max az alkohol hatása hozta ki belőletek.
teljesen igaza van a csajnak gondold bele magad a helyzetébe, Te hogy reagálnál?
nem így.
másrészt pedig én nem bírom az alkoholt, és söröztünk, és miért mondtam el: mert az én lelkiismeretem bántotta a dolog, nem akartam elmondani, kiderült ennyi kész.
a helyében nem így reagáltam volna, valószínűleg fel se vettem volna, nem hogy elhajtom a pasit otthonról az éjszaka kellős közepén
Mire számítottál most komolyan?
arra hogy 1 jót nevet rajta és megy minden tovább?
ennyi eszed van hogy elmondtad...
Hülye vagy, hogy elmondtad. Tanuld meg, hogy vannak dolgok, amik jobb ha titokban maradnak és nem bolygatunk.
Mi lett volna, nem mondod el? Semmi. Most viszont foghatod a fejed a hülyeséged miatt.
jó valóban nem hiszem hogy könnyű lett volna, de biztos nem verem szét másnak a cuccát
másrészt nem azért mondtam el, mert el akartam, hanem azért mert kibukott belőlem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!