Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a férfitől várjuk hogy írjon?
#1hez hozzàteszem, h mindezt nemek nélkül.
Ha te nem keresed, nem jelzed, h érdekled...................................................
És pont, pont, pont.
A hagyományos szerepfelosztás szerint a férfi vadászik. A többség ezt elfogadta, ezt tartja normálisnak, ezért sokakat taszíthat (nyilván köránt sem mindenkit!), ha egy nő átveszi a szerepet.
Én "buktam" már el azért kezdődő kapcsolatot, mert én vetettem fel először a személyes találkozót, amire a pasi megírta, hogy nincs szüksége olyan nőre, aki a 0. lépésben heréli ki. (Félreértés ne essék, nagyon örülök, hogy ilyen hamar kiderült, hogy mekkora gyökér.)
Ha semmi jelét nem adod, hogy tetszik neked, és még arra se méltatod, hogy időnként te írj rá, akkor miért gondolná azt, hogy tetszik neked?
Pont annyira a férfi dolga kezdeményezni, amennyire a nő dolga mosni, főzni, takarítani.
Ez jó kérdés:
Itt 2 személyt ismertem meg online. Az egyik nagyon aktív volt, ő maga is írt. Külsős ok miatt azonban nemrég abbahagyta, elváltak az útjaink.
A másik egy idő után önmaga nem kezdett el írni, eltávolodó lett. Gondoltam, hogy írok erre a személyre, de nem teszem, mert jön a szokásos: "Épp tegnap gondoltam rá..." szövegeléssel.
Általában a zemberek mindig egymásra várnak, legyen az ilyen szitu vagy pl.: ha gond van az utcán, akkor majd a másik lép valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!