Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a nők mindig hogy fogadják el olyannak amilyen, de férfitől ezt még sosem hallottam?
Feltűnt hogy sok lány arra panaszkodik hogy a párja megakarta változtatni, meg társkeresőn is gyakran kiírják hogy "fogadjanak el olyannak amilyen vagyok.
Viszont férfitól sosem hallottam még ezt.
Szerintetek mi ennek az oka?
Ahogy a normális nő is ritka...
Kedves utolsó!!
A nok nem szineszkednek, igy azt nyujtjak oszinten, ami oket jellemzi. Ezen nem fognak valtoztatni. A ferfiak kozul sokan jatszanak szerepet, ott fel sem merul, hogy nem akarnak megvaltozni, hiszen mar eleve a kiindulas is egy hazugsag. Kevesen merik felvallani a hibaikat.
43F
Ebben mi sértő volt, úgy őszintén? Csak az igazat írta a 3-as. Talán az egód sértve van, mert valamelyik típusba tartozol? Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára.
Kérdésre a válasz: mert egyes pasik még mindig felsőbbrendűnek hiszik magukat, érzelmileg próbálják a lányokat zsarolni pl. Ha nem teszed meg, akkor szakítok..stb.
Egyes nők pedig érzelmileg fejlettebbek ezért eleve csak olyan pasival jönnek össze, akit nem kell megváltoztatni,mert teljesen megfelel az elvárásaiknak.
Ez a kérdés nagyon egyoldalú és téves. Épp, hogy a lányok keresik a jóképü rosszfiukat mert majd ők megváltoztassák őket. Általában ezt a késő húszas éveikben növik ki és hajlandóak egy kevésbé ideális férfival is szóba állni.
Az ánnadó nyafogás pedig önsajnálkozás. Ahelyett, hogy megpróbáljanak változni inkább változzon meg a világ körülötte mert ő ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!