Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
Elmentünk a játszótérre a férjemmel és a kisfiunkkal. Most tanult meg járni, de nagyon fürge. Egy pillanatra ültem le megpihenni, a párom a kicsivel “sétált”. Abban az egy pillanatban amikor nem figyeltem, akkorát zuhant a gyerek, hogy véres lett a foga és csupa horzsolás az arca. Tudom hogy megesnek az ilyen balesetek, de nem az 1. eset hogy a párom nem figyelt vagy túl flegma volt és sérülés lett belöle. (Lezuhant babakorában a pelenkázóasztalról, ágyról, becsípte az ujjait amikor a szekrénnyel meg fiókokkal játszott stb.) Amikor meg megkérdeztem hogy hogy a francba történt ez, csak annyit mondott hogy “fogd be”. Jogtalanul lennék mérges rá vagy túlspirázom? Az is kérdés hogy akkor sose hagyhatom kettesben öket mert mindig azon fogok kattogni hogy vajon most mi fog történni?
márc. 17. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Baleset mindig van, volt, lesz. A bibi inkább hogy te mintegy "rátámadsz" a férjedre, s a férjed meg "fogd be"-vel reagál. Elég mély érzelmi szakadék lehet köztetek...
márc. 17. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Ezek alapjan nemcsak apakent szar, de ferjkent is. Nem, ne valj el.
márc. 18. 02:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha szerinted túl lassú, tudod ezt, tapasztalod, szerinted emiatt vannak a balesetek akkor miért bízod rá a gyereket? Mármint nem, mintha nem lehetne, hisz az apja és balesetek is előfordulnak kicsi gyerekekkel de ha neked ez így gond akkor figyelj a gyerekre te. A többit leírták.
márc. 18. 05:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem érdekli a gyereke.
márc. 18. 05:39
 15/15 anonim ***** válasza:
50%

Játszótér mellett lakom,így látok sok mindent. A hétvégeken szoktak apukák gyerekezni általában. Szinte mind telefont nyomkod,vagy más anyukákat nézeget,de sok olyan is van,akik egymást nézegetik a férfiakkal.

Konkrétan láttam olyat,hogy az egyik apuka játszott a homokozóban a gyerekkel,de közben annyira nézte a mellett levő huszonéves apukát,hogy a saját gyereke fejére öntötte a vödör homokot,amiből várat építettek.

A legtöbb fiatal apuka nem való apának,nem is érdekli az egész.Tömör unalom van az arcukon, sokszor a gyerek is hiába kéri,hogy apa hintáztass,mert apa telefonban él egyfolytában.

márc. 18. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!