Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragszok, amiért elment a karácsonyi buliba?
Nem, ezért nem jogos.
Azért, hogy egy elkényelmesedett bunkó, aki elvárja, hogy a beledet is kidolgozd, de ő két szalmaszálat nem tenne keresztbe, azért viszont jogosan haragudnál.
Jogosan haragszol. Az én férjem nem ment volna, sőt, nem az anyjával meg haverokkal törődött volna esténként.
Mindig így áll a gyerekekhez, és hozzád?
- Kötelező volt 3X leszülni?
- SOK melóhelyen az ilyen bulik "kötelezőek".
Karácsonyi buli 1x van egy évben, sok helyen számít a smúzolás, sok pénz múlthat ezen.
Valaki mást kellett volna megkérned, hogy segítsen. Te is mehettél volna táppénzre.
Igen, az egész hozzáállás miatt teljesen jogos a haragod.
Se buli, se az anyja, se a haver nem lehet fontosabb a gyerekeknél.
Nekünk csak kettő van, de betegség esetén, főleg ha ilyen macerás, el se tudom képzelni, hogy a párom elmenne bárhova. A legutolsó betegség alatt, mikor én voltam velük itthon, ő meg dolgozott, este átküldött aludni másik szobába, hogy tudjak pihenni, ő meg vigyázott rájuk, aludt velük több éjjel. Ezt nem azért írom, hogy fitogtassam, milyen jó nekem, hanem mert ezt tartom normális hozzáállásnak egy apa részéről.
Őszintén szólva a három gyerek ellenére se tudnék ilyen férfival együtt maradni. Félnék, hogy a gyerekeim ilyen mellőzöttségben nőnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!