Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy nem lehet belémsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem lehet belémszeretni?

Figyelt kérdés
több barátommal is előfordult már, hogy azért szakítottunk mert részéről "hiányzott valami plussz", miközben azt mondta h tetszem, vonzódik ozzám továbbra is, és mint embert is szeret. Az a baj, hogy ezeket el is hiszem, mert kerresnek utána, érdeklődnek és sok barátom/haverom van, akik szerint jofej vagyok, ugyanakkor a fiuk is érdeklődnek...de amint komolyabbra fordulna a dolog, beüt ez a "hiányzik valami " dolog :S
2010. okt. 25. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem a helyesírás, akkor kérdezd meg, hogy mi.
2010. okt. 25. 23:13
 2/15 anonim ***** válasza:

bennem megvan az a plusz.

ifj Soros Gyurika

2010. okt. 25. 23:14
 3/15 A kérdező kommentje:
látom, nem csak nekem van későn ma már....
2010. okt. 25. 23:18
 4/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. okt. 25. 23:24
 5/15 A kérdező kommentje:
20....és a barátaim ált 3-5 évvel idősebbek voltak
2010. okt. 25. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerinted mi hiányzik?
2010. okt. 25. 23:28
 7/15 A kérdező kommentje:

ez lehet h hülyén fog hangzani...de amikor már járunk 1-2 hónapja, akkor nagyon odaadó vagyok, és nem kérete már különösebben magam.

ha bulizni akar menni, elengedem nélkülem is, támogatom a terveiben, mindig próbálok kedves lenni, és előtérbe helyezni őt, sokat alkalmazkodom pl abban, mikor találkozzunk, mit csináljunk(mert én ezeknek örülnék)

de vmiért nem az ilyen lányok az emlékezetesek, hanem akik megszivatják őket :(

2010. okt. 25. 23:31
 8/15 A kérdező kommentje:

amúgy a legutóbbi barátom azt mondta, hogy minden nagyon jo volt, (találkozások, beszélgetések, együtt tanulások, filmnézések, szex, minden)de úgy érzi, nem tud többet beleadi a kapcsolatunkba, és még ha ez engem nem is zavar, őt igen, és h nem akar elveszíteni hosszútávon, mert nagyon szeret, így inkább szakítsunk, minthogy megbántson vmivel.

de szerintem ez elég hülyén hangzik

2010. okt. 25. 23:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Esetleg az is lehet probléma, ha te mindig csak bólogatsz. Én se szeretem, amikor csak én találok ki programokat, simán bele lehet fáradni. Szóval a csaj is lepjen már meg valami ötletes dologgal. Ere tudok gondolni, mert amiket leírtál, azok nagyon pozitív dolgok.
2010. okt. 25. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:

nem lehet, dehogynem lehet belédszeretni. Csak ne t*ketleneket fogjál ki, milyen dolog már ilyen szövegekkel nyomulni. Eh. Sajnállak.

f

2010. okt. 25. 23:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!