Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem lehet belémszeretni?
bennem megvan az a plusz.
ifj Soros Gyurika
ez lehet h hülyén fog hangzani...de amikor már járunk 1-2 hónapja, akkor nagyon odaadó vagyok, és nem kérete már különösebben magam.
ha bulizni akar menni, elengedem nélkülem is, támogatom a terveiben, mindig próbálok kedves lenni, és előtérbe helyezni őt, sokat alkalmazkodom pl abban, mikor találkozzunk, mit csináljunk(mert én ezeknek örülnék)
de vmiért nem az ilyen lányok az emlékezetesek, hanem akik megszivatják őket :(
amúgy a legutóbbi barátom azt mondta, hogy minden nagyon jo volt, (találkozások, beszélgetések, együtt tanulások, filmnézések, szex, minden)de úgy érzi, nem tud többet beleadi a kapcsolatunkba, és még ha ez engem nem is zavar, őt igen, és h nem akar elveszíteni hosszútávon, mert nagyon szeret, így inkább szakítsunk, minthogy megbántson vmivel.
de szerintem ez elég hülyén hangzik
nem lehet, dehogynem lehet belédszeretni. Csak ne t*ketleneket fogjál ki, milyen dolog már ilyen szövegekkel nyomulni. Eh. Sajnállak.
f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!