Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a volt neje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a volt neje?

Figyelt kérdés
A párom 3 éve vált el. A válást a volt neje akarta, azza az indokkal, hogy már nem szereti a férjét. Párom mindent elvesztett a válás miatt. A vagyona nagyon nagy részét. Ennek ellenére amolyan "baráti" kapcsolatban vannak. A volt nejnek is már be lettem mutatva. Eleintekb 30 perceket beszélgettek ott előttem, (én is jelen voltam) rólam avolt feleség sosem kédezett, kb mintha ott sem volnék, aztán 3 hete megváltozott irányomba. Érdeklődő lett felém, és a volt férjével azaz a párommal töltött beszélgetési idő is drasztikusan csökkent. Mintha menekülne amikor jelen vagyok. Ennek ellenére látom hogy a párom szemmel tartja fb-on, mindenét tetszikeli, és a ház előtt is (lényegében együtt élek a volt férjével) gyakran elmegy autóva. Valaki megmagyarázná nekem a volt feleség viselkedését? Mit akar, és miért is, amikor ő akarta a válást?
2024. márc. 17. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Rakjatok ki közös idilli képeket profilba.
2024. márc. 17. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Mert te puszipajtás lennél az exeid uj nőivel? Szerintem olyan nincs is. Nőknél nem olyan a barátság hogy eléraknak vkit aztán majd öribarik.
2024. márc. 17. 12:33
 13/15 A kérdező kommentje:
12-es nagyon nem érted! Olvasd el újra légyszives amit kiírtam.
2024. márc. 17. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én barátomat is a felesége dobta ki, mégis jóban vannak. A nő még mindig a család része, és gondosan ügyel a pozíciója megtartására. A ti helyzetetek is valami hasonló. Neki nem kellett, de másé se legyen. Hű de utálom az ilyet....
2024. márc. 17. 13:46
 15/15 anonim ***** válasza:
63%

Azt a 10 re írtam. Hogy kérdezőt vajon miért kerüli az exfeleség.

Egy pasi "háreme" (volt jekenkegi jövőbeni nők)ritka ha egymást imádják keresik. Szerintem a mi kultúrankban ilyen nincs is szinte.(megeshet ugyan ee nem átlag)

2024. márc. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!