Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A családom több tagja látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom több tagja látni se akarja a barátnőmet. Elmenjek így a családi eseményekre a párom nélkül?

Figyelt kérdés

Néha, kb két havonta, meg ünnepekkor van egy össznépi kis összejövetel a tágabb rokonsággal, amit amúgy tökre szerettem eddig, de most nem tudom hogyan álljak hozzá ehhez. A barátnőm velem jött legutóbb, de hát utólag többen (apai ágról nagyszüleim, az egyik tesóm, illetve anyu) megjegyezték, hogy nem látják szívesen a barátnőmet, jöhet, de örülnének, ha inkább nem jönne. Nem találták szimpatikusnak a "viselkedését".

A barátnőm tud a visszajelzésről, azt mondja, hogy én tudom, hogy legközelebb megyek-e, ő nem bánja, ha megyek, de nem tudom... Hiányoznának a családi összejövetelek, eddig fontos része volt az életemnek, jó is volt, de nem akarok nélküle menni, de azt se akarom, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön, ha jön.

2024. márc. 15. 18:11
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
70%

#38 Kezdetnek ülj le a családdal, és mondd el, hogy mi a gond.

Csak te tudod megfogalmazni hogy pontosan mit gondolsz a helyzetről, de én személy szerint valahogy igy mondanám:

adj hangot annak, hogy igazságtalanul és kegyetlenül bántak a pároddal, apróságokért kötöttek bele, és megrágalmazták alaptalan dolgokkal.

Számodra is megalázó hogy így bántak vele, hiszen te magad vitted oda közéjük. És kínos helyzetbe hoztak, hiszen most minden ünnep alkalmával választanod kell a párod és a családod között, ami gondolom igenis bántó valamilyen szinten a párodnak, és hosszútávon probléma is lehet egy komoly kapcsolatban.

Szóval próbáljanak meg a jövőben nyitottabbak és elfogadóbbak lenni a pároddal, ha másért nem is, akkor az irántad érzett szeretetük miatt.

(plusz a húgodtól nem ártana egy bocsánatkérés, mert ilyenekkel vádaskodni nagyon gáz, bár aki ilyet csinál, az nem hiszem hogy bocsánatot kérne...)

2024. márc. 25. 00:48
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

7- ""illetlenül viselkedik". Tehát nem a vendégszobában aludt, hanem velem, az én régi szobámban, miközben a szomszéd szobában a kisebb húgom van, és "ki tudja mit hall így", meg családi közös filmnézéskor a barátnőm lába az ölembe volt, ja meg egyszer együtt zuhanyzott velem. (Mi voltunk az utolsók, ráadásul nem egy fürdőszoba van a házban....) "

Mindenki tudja, hogy együtt éltek, de ő viselkedik illetlenül. Te nem. Érdekes.

2024. márc. 26. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!