Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A családom több tagja látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családom több tagja látni se akarja a barátnőmet. Elmenjek így a családi eseményekre a párom nélkül?

Figyelt kérdés

Néha, kb két havonta, meg ünnepekkor van egy össznépi kis összejövetel a tágabb rokonsággal, amit amúgy tökre szerettem eddig, de most nem tudom hogyan álljak hozzá ehhez. A barátnőm velem jött legutóbb, de hát utólag többen (apai ágról nagyszüleim, az egyik tesóm, illetve anyu) megjegyezték, hogy nem látják szívesen a barátnőmet, jöhet, de örülnének, ha inkább nem jönne. Nem találták szimpatikusnak a "viselkedését".

A barátnőm tud a visszajelzésről, azt mondja, hogy én tudom, hogy legközelebb megyek-e, ő nem bánja, ha megyek, de nem tudom... Hiányoznának a családi összejövetelek, eddig fontos része volt az életemnek, jó is volt, de nem akarok nélküle menni, de azt se akarom, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön, ha jön.

2024. márc. 15. 18:11
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
#8 Tényleg allergiás. Bár szerintem allergia nélkül is nemet lehet mondani, ha nem akar valaki valamiből enni.
2024. márc. 15. 19:40
 12/42 anonim ***** válasza:
97%

Ezesetben a családomon állítanék. Jó nagy ordenáré bunkók, és neked ezek hiányoznak?

Megmondanám, hogy vagy visszavesznek, vagy akkor nem mész és téged sem látnak.

2024. márc. 15. 19:42
 13/42 anonim ***** válasza:
94%
Adams Family
2024. márc. 15. 19:54
 14/42 anonim ***** válasza:
10%
Persze, hogy mennék családi összejövelere. Ki tudja, meddig lesztek együtt, lehet jövőre már új barátnőd lesz.
2024. márc. 15. 19:56
 15/42 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem a hugod pasijától indulhatott a dolog. Pl, annyit mondott a barátnődre hogy "helyes lány", vagy "aranyos", vagy "jó fej", erre a hugod berágott és rászabadította a családot. Ilyen nincs hogy reggel 6-ra kell menni sütni :D
2024. márc. 15. 20:15
 16/42 anonim ***** válasza:
98%
Ez ilyen debil család? Szegény csaj, nem tudja hova akart bekerülni. Ne erőltesd, hagy hogy normálisan élje az életét.
2024. márc. 15. 20:16
 17/42 anonim ***** válasza:
18%
Lemondanál a családodról?
2024. márc. 15. 20:19
 18/42 anonim ***** válasza:
87%

Hát... A családod nagyon fura.

KB mint az óvodában.

Ha ennyire konzervatív a család

Szólhattál volna előre a barátnődnek hogy fogja vissza magát és max a kezedet foghatja meg.

2024. márc. 15. 20:21
 19/42 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy kamu kérdés, a kérdező uncsizik!
2024. márc. 15. 20:26
 20/42 anonim ***** válasza:
8%
Persze, hogy mennék. A barátnő amúgy sem családtag, nem való oda.
2024. márc. 15. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!