Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sok időt tölt a családjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sok időt tölt a családjával, sokat is beszél róluk, de fel se merült, hogy bemutatna nekik, én amikor megkérdeztem, hogy megismerhetné apukám, csak vonogatta a vállát. 8 hónap után ez taka, ugye (28N)?

Figyelt kérdés

2024. márc. 14. 19:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ja, csak ezt ciki kimondani. Szembesítem ezzel a napokban, hogy szerintem ő nem akar komoly kapcsolatot, ìgy viszont nem szeretnék tovább őrlődni.
2024. márc. 15. 02:12
 12/27 anonim ***** válasza:

Jól teszed, az ilyet ott kell hagyni. Azért a mai világban nincs olyan, hogy valaki nem er rá napi x percet elküldeni egy üzenetet, hogy “hogy telt a napod?”, “hogy érzed magad?”. Persze ezt nem munkaidőben (bár ha úgy jön ki, hogy belefér, simán), de ha ennyi kommunikáció sincs koztetek naponta, azt nem igen lehet kapcsolatnak hívni.

Csak nem értem, ha ilyen tisztán látod a helyzetet, hogy csak szexre vagy neki, akkor miért kérdés, hogy miért nem mutat be a szüleinek? Nyilván ezért.

2024. márc. 15. 07:34
 13/27 A kérdező kommentje:
3 hónapja nem ilyen volt. De később rájőttem hogy munkaidő után sem nagyon ír. Amikor megkérdeztem tőle annyit válaszolt, hogy ő ilyen, nem nagyon szeret fent lenni a messengeren. Szerintem meg ha akar egy kapcsolatot, akkor az a minimum, hogy az ilyen kicsinyes dolgokon egy picit változtat a másik kedvéért. Én sem szeretek sok mindent, de ha máshogy, máshol nem lehet kommunikálni, akkor mégis mit vár? Táncoljam körbe mert utálja a chatet?
2024. márc. 15. 08:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, teljesen igazad van. Igazából többnek kellene lennie a kommunikációnak, mint eleinte szerintem. De jól érzed, hogy ez így nem jó. Osszekoltozesrol volt szó esetleg? Vagy arról sem nagyon?
2024. márc. 15. 08:22
 15/27 A kérdező kommentje:

Mindketten sajátban élünk, azzal a különbséggel, hogy ő papíron osztozik rajta a 2 tesójával (más városban élnek), én nem osztozom senkivel. Mivel nem ismerem a családját, ìgy "alkudozni" hogy kinél lakhatnánk, nem is mertem. Az ő lakásuk sokkal előnyösebb, mint az enyém, minden bizonnyal nem cuccolna ki onnan. Igazából egy pozitív megjegyzést sem tett az otthonomra, az egyetlen megjegyzése a lift hiánya volt.

Ami viszont megint akadály volt a témát illetően, hogy volt egy szobám kiadva. Nemrég kértem meg a lanyt, hogy költözzön ki. Soha többé nem szeretnék lakótársnőt, még akkor sem, ha ezzel elesek nem kevés pénztől. Sok év alatt belefáradtam. Most nem olyan munkát végzek, amit szeretek, nem is fizet túl jól. Szerintem ez a 2 dolog, mivel őszinte voltam párommal, kicsit lejjebb vette a lelkesedését.

Mármint hogy 1: nem akarok lakótársat (de a párommal együtt lakni más, megélni is más mint egy idegen nőt...) 2: az életemben vannak hiányok amiket rendbe kéne rakni, de ez nem 2 perc lesz.

Ő nélkülem is kerek, nem is akart csajt a haverjai szerint amikor felszedett, csak szimpi volt neki a gondolkodásom. Azután kiderült, hogy nem akarok autót vezetni, ez már annyira nem tetszett neki, illetve arra is rájött, hogy nem vagyok praktikus, meg logikus a mindennapokban. Szóval ìgy látványosan estem a szemében minden ilyen csetles-botlast kővetően meg szóban is megjegyezte párszor, hogy azért eléggé tud rajtam nevetni az ilyen-olyan dolgaimért. Meg mi az, hogy fél év alatt 2x is lekéstem munkába a buszt.

2024. márc. 15. 08:37
 16/27 A kérdező kommentje:
És egyre több ilyen csipkelődése van, ami szerintem nem vicces, de biztos en vagyok a sértődékeny én nagyon nem szeretek más rossz tulajdonságain élcelődni, nevetni, meg kijelenteni, hogy "ezzel még azért foglak szekálni, mert nem felejtem el az ilyesmit"
2024. márc. 15. 08:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hat ez tipikus bántalmazó pasi. Le fogja teljesen építeni az onbizalmad, ha bármi problémát is fel mersz hozni normálisan, akkor te leszel a sárkány meg a hisztis. Kicsit korábban, mint te, de én is atestem ezen. Szerintem zard rövidre ezzel a csavoval, egyértelműen jobbat erdemelsz.

25N

2024. márc. 15. 08:50
 18/27 A kérdező kommentje:
Mindig is önbizalomhiányos voltam, egyáltalán nem mertem pasizni előtte. Illetve de, mindig plátói szerelmet éreztem olyanok iránt, akiket nem lehet elérni. Aztán jött a másik véglet, amikor én utasítottam el másokat, mert én nem éreztem semmit semmilyen szinten. Aztán csodálkoztam, hogy ő akart engem. Hát, ezek szerint már azt gondolom leginkább a tapasztalatlan kiskutyát látta bennem, aki majd csóválja a farkát, ahogy neki kényelmes. Jól bedőltem neki.
2024. márc. 15. 09:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezeket így tudod magadról, akkor én elmennek pszichologushoz. Anno én is jartam, nagyon jó kérdéseket tett fel, aminek mentén egyre jobban megismertem magam. Sokat segített párkapcsolati szempontból is, mindenképpen ajánlom :)
2024. márc. 15. 09:33
 20/27 A kérdező kommentje:
Jártam önismereti csoportba is, meg x ideig magánba terápiába (többre nem tellett). Olyan, mintha nem tudnék segíteni magamon, a pszichológus csak elindítani tud, megoldani nekem kéne. :(
2024. márc. 15. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!