Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre tud jönni az a párkapcsolat pár hónap alatt, ahol az egyik fél azt mondta, hogy nem tudja meddig bírja a szervezete benne?
ember ezzel nem segítesz mert 1 kérdést megválaszoltál de kettőt megint felvetettél, milyen félig egyedülálló? pár hónapja ? azota mik a fejlemények
ha tényleg akarsz némi segítséged ird már le kérlek a lényeges részeket
kiről van szo, kikről van szó
milyen kontextus, mire gondol ez mire gondol
olyat amiből kicsit közelebb kerülnénk ahhoz h megértsük a szintut mert 1-2 mondat erre nem elég, sőt így végtelen mennyiségű eshetőség állhat fenn az infoiddal ezt a kört szűkítenénk
A félig egyedülálló azt jelenti, hogy csak a csaja hűséges, ő meg minden lehetőséget megragad.
A nem tudja, hogy meddig bírja a szervezete meg bármit jelenthet. Ilyenkor előadják, hogy a kapcsolatuk milyen rossz, meg kell őket vigasztalni. De szakítani, válni, vagy szétköltözni nem akar. Tehát nem is olyan rossz az a kapcsolat, külónben rég kilépett volna egy harmadik nélkül (helyett) is.
Na várjunk csak...
Ez a kérdés:
"Helyre tud jönni az a párkapcsolat pár hónap alatt, ahol az egyik fél azt mondta, hogy nem tudja meddig bírja a szervezete benne?" - Szóval a másik kapcsolata, ahogy a #9-es írta.
"Megtetszettem neki, de én kapcsolatban voltam még akkor, pár napja lezártam a sajátomat." - Ez meg a te volt kapcsolatod ezek szerint.
Én azt hittem, hogy a fő kérdés és a másik megjegyzés egy kapcsolat nem tudom miért. 🤣
A #9-es segített, köszike.
Egyébként igaza van, nem fogja elhagyni, maximum megfektet téged (többször) ha hagyod és ennyi.
Megfelel a szeretői státusz, vagy inkább ismerkedsz szingli férfiakkal, akik normálisak? 🙄🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!