Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért én vagyok most a szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok most a szemét?

Figyelt kérdés

A férfiak miért nem tudják tiszteletben tartani a párjukat? Miért kell mindig feltünően más nőt bámulni?

Párom most haragszik rám már 2. napja mert oda jött hozzám a munkahelyen beszélgetni és feltűen elkezdett más nőt lesekedni nyílván nekem ez nem tetszett és szóvá tettem. Most én vagyok a szemét elvettem a kedvét mindentől mert hogy állandóan basztatom. Persze mert állandóan okot ad a basztatásra. Vagy csak én fogok ki ilyen tapló pasikat? Eddig minden pasim egy ilyen tiszteletlen paraszt volt. Persze elhiszem én hogy hűség van nem vakság de a fenébe is miért kell ezt az orrom előtt csinálni?

2024. márc. 14. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen volt az előlete, akkor miért nem szakítottál?
2024. márc. 14. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta neked, hogy kavart másokkal, vagy kiderült mástól? Ha az első az igaz akkor nem tudom miért gáz. Ő nem tehet róla,, hogy te csak vele voltál kérdező. Nem voltatok együtt. Mondjuk nem érthető, hogy miért vagy vele ha nem hiszel neki.
2024. márc. 14. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Tőle tudtam és akkoriban nem voltunk egy pár.

Igen igazatok van bíznom kellene benne....anélkül nincs értelme :/

2024. márc. 14. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz, jogosan érzed így ezt a dolgot. Mondd el neki a "Legyen b*i a maci!" viccet, hátha vágni fogja, hogy elég legyél neki te!

Más meg örülne 1 nőnek is, aki szóba állna vele.

Ülj le vele beszélni erről a témáról: mondd ki, hogy ez sértő rád nézve, kérdezd meg tőle, hogy elég vagy-e neki, vagy van valami gondja, hogy ezt teszi?

2024. márc. 14. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha annyira feltűnően bámulja a nőket,ami számodra már zavaró,akkor ezt beszéld meg vele. Nálunk ugyanez volt,és hiába mondtam,hogy számomra ez megalázó,csak nevetett rajtam,meg hogy milyen féltékeny vagyok. De amikor az én kezemet fogja,közben meg kitekeredett a nyaka,és kiestek a szemei,persze,hogy nem tetszett. Én elmagyaráztam neki,hogy nem arról van szó,hogy szemellenzővel járjon,de kultúráltan nézze a nőket meg. (Volt rá példa,hogy vihogtak rajta a fiatal lányok,annyira bamulta őket mellettem). Az ilyen eset azért gáz. Szóval elmagyaráztam neki,hogy ez megalázó számomra,és ha egy kicsit is tisztel engem,és az érzéseimet,akkor ezt nem csinálja.
2024. márc. 14. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Nézni már csak legyen szabad az még nem bűn.
2024. márc. 15. 00:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Felőlem azt néz akit akar de ne az orrom előtt már. Emiatt verte be a duzzogást mint valami rossz gyerek és nem beszél velem napok óta....
2024. márc. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!