Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért én vagyok most a szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én vagyok most a szemét?

Figyelt kérdés

A férfiak miért nem tudják tiszteletben tartani a párjukat? Miért kell mindig feltünően más nőt bámulni?

Párom most haragszik rám már 2. napja mert oda jött hozzám a munkahelyen beszélgetni és feltűen elkezdett más nőt lesekedni nyílván nekem ez nem tetszett és szóvá tettem. Most én vagyok a szemét elvettem a kedvét mindentől mert hogy állandóan basztatom. Persze mert állandóan okot ad a basztatásra. Vagy csak én fogok ki ilyen tapló pasikat? Eddig minden pasim egy ilyen tiszteletlen paraszt volt. Persze elhiszem én hogy hűség van nem vakság de a fenébe is miért kell ezt az orrom előtt csinálni?

márc. 14. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen volt az előlete, akkor miért nem szakítottál?
márc. 14. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondta neked, hogy kavart másokkal, vagy kiderült mástól? Ha az első az igaz akkor nem tudom miért gáz. Ő nem tehet róla,, hogy te csak vele voltál kérdező. Nem voltatok együtt. Mondjuk nem érthető, hogy miért vagy vele ha nem hiszel neki.
márc. 14. 11:35
 13/17 A kérdező kommentje:

Tőle tudtam és akkoriban nem voltunk egy pár.

Igen igazatok van bíznom kellene benne....anélkül nincs értelme :/

márc. 14. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz, jogosan érzed így ezt a dolgot. Mondd el neki a "Legyen b*i a maci!" viccet, hátha vágni fogja, hogy elég legyél neki te!

Más meg örülne 1 nőnek is, aki szóba állna vele.

Ülj le vele beszélni erről a témáról: mondd ki, hogy ez sértő rád nézve, kérdezd meg tőle, hogy elég vagy-e neki, vagy van valami gondja, hogy ezt teszi?

márc. 14. 15:58
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha annyira feltűnően bámulja a nőket,ami számodra már zavaró,akkor ezt beszéld meg vele. Nálunk ugyanez volt,és hiába mondtam,hogy számomra ez megalázó,csak nevetett rajtam,meg hogy milyen féltékeny vagyok. De amikor az én kezemet fogja,közben meg kitekeredett a nyaka,és kiestek a szemei,persze,hogy nem tetszett. Én elmagyaráztam neki,hogy nem arról van szó,hogy szemellenzővel járjon,de kultúráltan nézze a nőket meg. (Volt rá példa,hogy vihogtak rajta a fiatal lányok,annyira bamulta őket mellettem). Az ilyen eset azért gáz. Szóval elmagyaráztam neki,hogy ez megalázó számomra,és ha egy kicsit is tisztel engem,és az érzéseimet,akkor ezt nem csinálja.
márc. 14. 21:40
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Nézni már csak legyen szabad az még nem bűn.
márc. 15. 00:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Felőlem azt néz akit akar de ne az orrom előtt már. Emiatt verte be a duzzogást mint valami rossz gyerek és nem beszél velem napok óta....
márc. 15. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!