Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak soha nincs pénze. Én vagyok a szemét, mert kezd zavarni ez az egész helyzet?
Nem, a párod egy lúzer.
Gyermeke van és saját játékhoz vásárol???
Nem te vagy a szemét, hanem ő a sz@r alak. Az ilyen ember soha nem fog 0-ról az 1-re se jutni, nemhogy 1-ről a 2-re.
"megvesz minden kaját, chipset, energiaitalt, amit megkíván"
Ez a fél mondat kb mindent elmond róla.
Nem terveztük még a gyereket, először a saját lakást akartuk, de egyszer nem védekeztünk, és egyből összejött, ahhoz képest, hogy azt mondta nekem az orvos, hogy lehet, hogy nem lehet gyerekem.
Nem is lenne semmi probléma, ha nem lenne ennyi hitele. Egymás után vette fel a kölcsönöket, mert sose volt pénze, és tartozott a haverjainak. Nekem is tartozik több 100.000 Ft-tal, de arról már lemondtam. Mindig azt mondja, hogy mi vagyunk neki a legfontosabbak, értünk dolgozik. Mi ebből semmit se látunk. Én speciel többet dolgozok, mint ő, ha csak tehetem, túlórázom. A spórolt pénzem már mind elfogyott, félrerakni egyszerűen így lehetetlen, hogy neki 2 hétig van pénze, utána én állok mindent. Kisfiunk még kicsi, gyorsan nő, mindig kell neki valami.
Mindig leírom, korrektül, segítő szándékkal, őszintén, de mindig anyámba vagyok küldve miatta: Okos nő nem szül, és érett férfit választ partneréül, akinek van anyagi biztonsága.
Így utólag, milyen választ vársz?
Jól értem, hogy az albérletet teljes egészében és a számlák felét állja?
Nem védeni akarom, nekem sem kellene ilyen pár, akivel lehetetlen előre mozdulni, de ezekszerint a lakhatást majdnem teljes egészében ő állja, ami azért nem kevés így.
Ha elköltözne, tudnád ezt egyedül finanszírozni? Nagyon meg kellene beszélni mit merre hány méter. Tudtok e változtatni a költési szokásokon. Szülőkhöz tudnál költözni ha úgy alakul? És ha igen, ott lenne munka, tudnál félretenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!