Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak soha nincs pénze....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak soha nincs pénze. Én vagyok a szemét, mert kezd zavarni ez az egész helyzet?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk, egy gyerekkel. A páromnak sok hitele van, fizetés után 10-14 nap múlva nincs egy Ft-ja sem. Fizeti az albérlet meg a számlák felét, azon kívül magának megvesz minden kaját, chipset, energiaitalt, amit megkíván, kerüljön akármennyibe, néha bevásárol és a játékaihoz vesz ezt azt. Ha elfogyott a pénze, utána én állok mindent plusz a gyereknek is én veszem majdnem mindenét, pedig kevesebbet keresek, mint a párom. Váltott munkahelyet, hogy többet keressen, de ott is hagyta 1 hónap után, mert vele rondán beszélnek, ő nem lesz senkinek a csicskája. Kinézett egy másik munkahelyet, ahol annyit sem fog keresni, mint a régi munkahelyén. Kezdem rosszul érezni magam, hogy nekünk nem jut soha semmire. Egy nyaralás, egy mozi, fél éve nem jutunk el az állatkertbe, és a helyi programok se férnek bele, mert egyszerűen nincs rá keret. Nem tudok magamnak ruhát venni, egyáltalán semmit, azzal vígasztal, hogy ő sem tud. Mások ezzel szemben nyaralni járnak, építkeznek stb. Ez megy évek óta, mindig ígéri, hogy majd jobb lesz. Nem látom ebből a kiutat, soha nem lesz saját házunk/lakásunk, főleg mióta így elszálltak az árak a lakáspiacon plusz a boltokban. Ha szóvá teszem én vagyok a szar, én nem bízok benne, majd nézhetem akkor, hogy nélkülem veszi a kertes házat és él benne boldogan stb. Az anyja szerint én vagyok a szemét, mert egy családban nincs olyan, hogy a tiéd meg az enyém, mert közös a pénz én meg sajnálom. Ha hó végén elfogy a pénz, akkor még elvárja, hogy én kérjek kölcsön, mert apámnak nem kell visszaadni... Csak szerintem nem jól van ez így? Azt mondta a párom, őt is zavarja ez a helyzet...

2023. okt. 8. 18:01
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hol olvastad, hogy ő fizeti a teljes albérletet. A felét fizeti.
2023. okt. 8. 19:45
 12/32 A kérdező kommentje:
Neki kéne változnia a költési szokásain, mert én már magamnak az égvilágon semmit nem veszek, ő meg napi szinten a 2-3 energiaital, 800 Ft-os péksütemény, ilyen sajt, olyan vajkrém pár naponta, én meg már mindenről lemondtam. Múltkor is én vásároltam be a boltban, egy csomó pénzt otthagytam. Mertem venni magamnak egy sajtos stanglit meg egy epres tejet úgy, hogy egész nap nem ettem, mert dolgoztam, erre belém állt, hogy ilyenekre megy el a pénz, hogy epres tej meg sajtos stangli, ő még nem vett magának chipset. Bezzeg az energiaital meg a péksütemény az mindennapi dolog, az kell, erre mindig azt mondja.
2023. okt. 8. 19:49
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Fú ilyen lúzert az első jeleknél dobni kellett volna..
2023. okt. 8. 20:03
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szemét, jogosan zavar ez a helyzet.

Szerinted mi a megoldás, hisz ő nem fogja megoldani, úgy néz ki?

2023. okt. 8. 20:10
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
ÍBocs, de én már rég kidobtam volna.
2023. okt. 8. 20:29
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

"

Jól értem, hogy az albérletet teljes egészében és a számlák felét állja?"

EZt meg honnan szedted?

2023. okt. 8. 20:29
 17/32 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi van még hátra a hitelekből? Látjátok már a kiutat?
2023. okt. 8. 20:54
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"Egymás után vette fel a kölcsönöket, mert sose volt pénze, és tartozott a haverjainak. Nekem is tartozik több 100.000 Ft-tal, de arról már lemondtam."

Ezt elolvastam, és ez itt egy akkora red flag, mint az állat. Bocs hogy ezt mondom, de az ilyen ember mindig ilyen marad és soha nem lesz pénz ugyanígy semmire neki, mert ha keres is majd többet, akkor is másra fogja költeni, és ugyanúgy kölcsön is fog kérni mástól is, és így megy a végtelenségig.

Amint ezt megtudtam volna, a helyedben abban a pillanatban otthagytam volna és elmondtam volna neki, hogy ezért.

2023. okt. 8. 23:16
 19/32 A kérdező kommentje:
Tavaly is azt mondta, hogy két év múlva jár le, idén is, mondom az hogy lehet? Mert ő úgy számolta... Megnézte a banki alkalmazásban, még 4 év az a 2.
2023. okt. 9. 06:36
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem költözz vissza apukádhoz a gyerekkel. Ő változni úgyse fog.
2023. okt. 9. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!