Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak soha nincs pénze....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak soha nincs pénze. Én vagyok a szemét, mert kezd zavarni ez az egész helyzet?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk, egy gyerekkel. A páromnak sok hitele van, fizetés után 10-14 nap múlva nincs egy Ft-ja sem. Fizeti az albérlet meg a számlák felét, azon kívül magának megvesz minden kaját, chipset, energiaitalt, amit megkíván, kerüljön akármennyibe, néha bevásárol és a játékaihoz vesz ezt azt. Ha elfogyott a pénze, utána én állok mindent plusz a gyereknek is én veszem majdnem mindenét, pedig kevesebbet keresek, mint a párom. Váltott munkahelyet, hogy többet keressen, de ott is hagyta 1 hónap után, mert vele rondán beszélnek, ő nem lesz senkinek a csicskája. Kinézett egy másik munkahelyet, ahol annyit sem fog keresni, mint a régi munkahelyén. Kezdem rosszul érezni magam, hogy nekünk nem jut soha semmire. Egy nyaralás, egy mozi, fél éve nem jutunk el az állatkertbe, és a helyi programok se férnek bele, mert egyszerűen nincs rá keret. Nem tudok magamnak ruhát venni, egyáltalán semmit, azzal vígasztal, hogy ő sem tud. Mások ezzel szemben nyaralni járnak, építkeznek stb. Ez megy évek óta, mindig ígéri, hogy majd jobb lesz. Nem látom ebből a kiutat, soha nem lesz saját házunk/lakásunk, főleg mióta így elszálltak az árak a lakáspiacon plusz a boltokban. Ha szóvá teszem én vagyok a szar, én nem bízok benne, majd nézhetem akkor, hogy nélkülem veszi a kertes házat és él benne boldogan stb. Az anyja szerint én vagyok a szemét, mert egy családban nincs olyan, hogy a tiéd meg az enyém, mert közös a pénz én meg sajnálom. Ha hó végén elfogy a pénz, akkor még elvárja, hogy én kérjek kölcsön, mert apámnak nem kell visszaadni... Csak szerintem nem jól van ez így? Azt mondta a párom, őt is zavarja ez a helyzet...

2023. okt. 8. 18:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, olvasd már el, miket közöltél velünk róla, aztán mondj már rá te is valamit!
2023. okt. 9. 14:00
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Soha nem értettem az olyan kapcsolatokat ahol arról van szó, hogy ő pénze, ő tartozása. Nem közösen vagytok felelősek mindenért?

Ha meg nem, akkor milyen kapcsolat az ilyen eleve?

Ha így álltok, simán csak hagy ott, és kész.

2023. okt. 9. 18:11
 23/32 A kérdező kommentje:
Ja, hogy még a hitelét is én fizessen? Nem ment el az eszem.
2023. okt. 9. 18:53
 24/32 anonim ***** válasza:
15%

"hitelét is én fizessen? Nem ment el az eszem."

Együtt éltek, van egy gyereketek. Nem tudom hogy házasok vagytok e, de lényegtelen is. Itt már nem kellene enyém tiédnek lennie.

Mert ha gondolom jól keresne és mindent haza adna akkor az rendben lenne..

Nyilván ez nem menti fel, viselkedhetne felnőttebben is. De ha már megvan az a tartozás akkor már nincs választás, vissza kell fizetni.

Lehet megveszi magának az energiaitalt meg a chipset, de hát kaviárra meg Maldív nyaralasra úgyse telik, csak hónapról hónapra éltek, megértem hogy kell valami ami egy minimális jó érzést okoz.

Az van hogy vagy vele maradsz, de akkor tedd oda te is magad hogy kijussatok ebből a gödörből. Vagy szakitasz és akkor anyagilag jobban jössz ki talán a dologból. Kérdés mi a fontosabb. Te döntésed.

2023. okt. 10. 18:57
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Jesszusom.

Nálunk sose volt ilyen enyém tiéd.

Amióta együtt élünk 1 Bank számla van az enyém.

Én vagyok a férfi.

Mindegy ki mit akar megvenni ezzel fizetünk.

Együtt megyünk bevásárolni is...

Kb nagyjából megbeszéljük kinek mire van szüksége esetleg + kiadás mint Pl téligumi aztán osztunk szorzunk mi fér bele, mi az ami várhat.

Még vesszük és csend van.

Hitelünk nincs, anyámnál élünk az ő házát renoválgatjuk (az enyém lesz).

Ennyi a titok.

Albérlet+hitel nekünk is anyagi csőd lenne.

Beszélni kéne a szülőkkel 1-2 évet valamelyikük él kihúzni és az albérlet árát belepumpálniba törlesztőbe. Aztán el lehet gondolkodni merre tovább.

Szerintem...

2023. okt. 10. 21:28
 26/32 A kérdező kommentje:
Ő vette fel a hiteleket, mert folyton tartozott a haverjainak, és kérték vissza a pénzt, nehogy már én fizessek ezért is, fizetek én eleget. Magamra egy fillér nem jut. Nem tudok venni magamnak ruhát, parfümöt, egyáltalán semmit, bezzeg a csinos nőket megnézi, még utánuk is fordul. Mikor az ő pénze elfogy, akkor szereti magánál hordani a kártyámat, ugyanúgy megvesz magának belőle mindent, amit a szeme szája megkíván, én meg egy szelet csokit sem veszek már magamnak. Ruhát, cipőt én veszem a gyereknek, én fizetem az étkezését stb. Mosóport, öblítőt, tisztítószereket egyszer sem vett. Én már mindenről lemondtam, nem tudom hogyan kéne még jobban odatenni magam.
2023. okt. 10. 22:14
 27/32 A kérdező kommentje:
Ha megkapja a fizetését, akkor irány a gyorséttermek, mert azok jók... Én nem tudok vele osztani, szorozni, hogy mi fér bele, mert egyáltalán neki nem fér bele semmi. Több, mint fele fizetése megy a levesbe, a maradékból meg veszi magának a reggelit, energiaitalt, nasit stb. A jobban fizető munkahelyet otthagyja, mert neki nem tetszik, ahogy hozzá szóltak. Egyáltalán nem azon van, hogy jobb legyen nekünk és még az én qrva anyámat, hogy nem fizetem a hitelt? Kezdek belefáradni ebbe.
2023. okt. 10. 22:20
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ha gondolom jól keresne és mindent haza adna akkor az rendben lenne."

Igen, képzeld. Teljesen más egy családjáért felelős ember, mint az, aki feleőtlenül hiteleket vesz fel és szórja a pénzt, majd pedig a társán élősködik. Már rég kibsztam volna.

És nem kell jönni a közös gyerek, közös élet dumával, mert ez csak addig érvényes, amíg mindketten oda teszik magukat, és ha gond van, akkor mindketten meg akarják oldani, nem pedig az egyik fél szarik bele, és a másiktól vár el mindent.

2023. okt. 10. 23:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor az ő pénze elfogy, akkor szereti magánál hordani a kártyámat, ugyanúgy megvesz magának belőle mindent,"

EZ még viccnek is rossz!

2023. okt. 10. 23:03
 30/32 anonim ***** válasza:
51%
Akkor meg szakíts vele. Hány rinyalo kommentet olvassunk még végig?
2023. okt. 11. 06:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!