Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak soha nincs pénze. Én vagyok a szemét, mert kezd zavarni ez az egész helyzet?
Soha nem értettem az olyan kapcsolatokat ahol arról van szó, hogy ő pénze, ő tartozása. Nem közösen vagytok felelősek mindenért?
Ha meg nem, akkor milyen kapcsolat az ilyen eleve?
Ha így álltok, simán csak hagy ott, és kész.
"hitelét is én fizessen? Nem ment el az eszem."
Együtt éltek, van egy gyereketek. Nem tudom hogy házasok vagytok e, de lényegtelen is. Itt már nem kellene enyém tiédnek lennie.
Mert ha gondolom jól keresne és mindent haza adna akkor az rendben lenne..
Nyilván ez nem menti fel, viselkedhetne felnőttebben is. De ha már megvan az a tartozás akkor már nincs választás, vissza kell fizetni.
Lehet megveszi magának az energiaitalt meg a chipset, de hát kaviárra meg Maldív nyaralasra úgyse telik, csak hónapról hónapra éltek, megértem hogy kell valami ami egy minimális jó érzést okoz.
Az van hogy vagy vele maradsz, de akkor tedd oda te is magad hogy kijussatok ebből a gödörből. Vagy szakitasz és akkor anyagilag jobban jössz ki talán a dologból. Kérdés mi a fontosabb. Te döntésed.
Jesszusom.
Nálunk sose volt ilyen enyém tiéd.
Amióta együtt élünk 1 Bank számla van az enyém.
Én vagyok a férfi.
Mindegy ki mit akar megvenni ezzel fizetünk.
Együtt megyünk bevásárolni is...
Kb nagyjából megbeszéljük kinek mire van szüksége esetleg + kiadás mint Pl téligumi aztán osztunk szorzunk mi fér bele, mi az ami várhat.
Még vesszük és csend van.
Hitelünk nincs, anyámnál élünk az ő házát renoválgatjuk (az enyém lesz).
Ennyi a titok.
Albérlet+hitel nekünk is anyagi csőd lenne.
Beszélni kéne a szülőkkel 1-2 évet valamelyikük él kihúzni és az albérlet árát belepumpálniba törlesztőbe. Aztán el lehet gondolkodni merre tovább.
Szerintem...
"Mert ha gondolom jól keresne és mindent haza adna akkor az rendben lenne."
Igen, képzeld. Teljesen más egy családjáért felelős ember, mint az, aki feleőtlenül hiteleket vesz fel és szórja a pénzt, majd pedig a társán élősködik. Már rég kibsztam volna.
És nem kell jönni a közös gyerek, közös élet dumával, mert ez csak addig érvényes, amíg mindketten oda teszik magukat, és ha gond van, akkor mindketten meg akarják oldani, nem pedig az egyik fél szarik bele, és a másiktól vár el mindent.
"Mikor az ő pénze elfogy, akkor szereti magánál hordani a kártyámat, ugyanúgy megvesz magának belőle mindent,"
EZ még viccnek is rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!