Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak soha nincs pénze....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak soha nincs pénze. Én vagyok a szemét, mert kezd zavarni ez az egész helyzet?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk, egy gyerekkel. A páromnak sok hitele van, fizetés után 10-14 nap múlva nincs egy Ft-ja sem. Fizeti az albérlet meg a számlák felét, azon kívül magának megvesz minden kaját, chipset, energiaitalt, amit megkíván, kerüljön akármennyibe, néha bevásárol és a játékaihoz vesz ezt azt. Ha elfogyott a pénze, utána én állok mindent plusz a gyereknek is én veszem majdnem mindenét, pedig kevesebbet keresek, mint a párom. Váltott munkahelyet, hogy többet keressen, de ott is hagyta 1 hónap után, mert vele rondán beszélnek, ő nem lesz senkinek a csicskája. Kinézett egy másik munkahelyet, ahol annyit sem fog keresni, mint a régi munkahelyén. Kezdem rosszul érezni magam, hogy nekünk nem jut soha semmire. Egy nyaralás, egy mozi, fél éve nem jutunk el az állatkertbe, és a helyi programok se férnek bele, mert egyszerűen nincs rá keret. Nem tudok magamnak ruhát venni, egyáltalán semmit, azzal vígasztal, hogy ő sem tud. Mások ezzel szemben nyaralni járnak, építkeznek stb. Ez megy évek óta, mindig ígéri, hogy majd jobb lesz. Nem látom ebből a kiutat, soha nem lesz saját házunk/lakásunk, főleg mióta így elszálltak az árak a lakáspiacon plusz a boltokban. Ha szóvá teszem én vagyok a szar, én nem bízok benne, majd nézhetem akkor, hogy nélkülem veszi a kertes házat és él benne boldogan stb. Az anyja szerint én vagyok a szemét, mert egy családban nincs olyan, hogy a tiéd meg az enyém, mert közös a pénz én meg sajnálom. Ha hó végén elfogy a pénz, akkor még elvárja, hogy én kérjek kölcsön, mert apámnak nem kell visszaadni... Csak szerintem nem jól van ez így? Azt mondta a párom, őt is zavarja ez a helyzet...

2023. okt. 8. 18:01
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Minek adod oda neki a kártyád ha ilyen enyém tiéd van?

Nem értelek mit sírsz.

Ha Elfogy a pénze akkor majd visz szendvicset.

Találd fel magad.

2023. okt. 11. 07:57
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem enyém-tied nincs hanem csak "tied" van. Ilyen emberrel nem lehet közösködni, mert éhen hal a gyerek. Az anyuka felelőssége hogy a gyereket etesse nem az hogy a link apuka haveri tartozását kifizesse. Hol élnek emberek hogy ilyen tanacsokat adnak.

Kérdező, sürgősen szakíts és vagy költözz haza a szüleidhez vagy keress anyaotthont mert ez így nem mehet tovább.

2023. okt. 11. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!