Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valamit félreértettem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit félreértettem vagy másnak is zavaros ez a megfogalmazás?

Figyelt kérdés

A pasim, akivel pár hónapja vagyunk együtt, rendszeresen úgy kommunikál vagy fogalmaz, hogy összezavar teljesen.

Emiatt órákat vesz el az életemből, hogy megfejtsem, mire is gondol valójában, mi az, ami megint nem jó. Ez b@romi rossz érzés. Persze én vagyok a hibás szerinte.

Valamelyik hétvégén találkoztunk, együtt vacsoráztunk, erre este 11 körül már fáradt volt, pedig aznap ő nem dolgozott, én viszont igen. Még szerettem volna beszélgetni vagy szerelmeskedni stb. Nem pedig TV-t nézni vagy elfordulva elaludni, ahogy ő megszokta. Heti egy nap vagyunk csak együtt egyelőre, mivel nem ugyanabban a városban dolgozunk, tehát szerintem nem nagyok az elvárásaim. Erre azt mondta, nem lesz egyszerű összecsiszolódni, meg jött valami megfelelési kényszerrel.

A másik furcsaság, hogy kitalálta egy közös kirándulás előtt, hogy “közelednünk kell a hétköznapi dolgokban is, hogy ne legyen idegen, ha x idő múlva összeköltöznénk.” Ezt megint nem értettem, a válasz pedig az volt, hogy szeretne velem együtt lenni, ha valamelyikünknek gondja van, segíteni. Azt tudni kell, eddig csak neki volt gondja, munka, számlák stb. Kérdeztem tőle, mikor akar összeköltözni, erre meg azt a választ kaptam, “nem a távoli jövőben”, magyarul semmi konkrét dolog, csak duma.

Mindemellett saját bevallása szerint szeret, imád.

Szerintetek?

2024. márc. 13. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%
Ezt miért nem írtad a megjegyzésekhez?
2024. márc. 13. 20:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek veled tervei szerintem

Csak áltat

2024. márc. 13. 20:26
 13/22 A kérdező kommentje:

Még hosszabb lett volna, senki nem olvasta volna végig a kezdést.

De fontos megemlíteni, hogy én feltettem ezeket a kérdéseket és azt is, részt akar-e venni az életemben vagy csak unalomból dobálja ezeket a hülyeségeket, hogy megzavarjon.

2024. márc. 13. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ámít.
2024. márc. 13. 20:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Vagy le akar húzni anyagilag, ez is beugrott valamiért.
2024. márc. 13. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#9, az kevés lesz, ha a kérdező odateszi magát. Ő beszélgetni szeretne, a pasi aludni. Ebben mit tett oda a másik?

Kérdező, túl fiatal vagy hozzá. Te még pörögnél, ő pihenne. Ez nem gond önmagában. Nem vagytok azonos életszakaszban. Számomra itt nem lenne kérdés, mit tegyek.

2024. márc. 13. 20:45
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van, plussz úgy érzem, más gond is van vele, mindig kibillent az egyensúlyból.

2024. márc. 13. 21:55
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen egy pasi még minden nap kapható. Bár szerintem direkt csinálja, hogy ennyire manipulál, nehogy jól érezd magad. Ha ennyire nehézkes a kommunikáció, csak összezavar, nem egy nyelvet beszéltek, nem fog ez jól működni. Mi a jó ebben a kapcsolatban?? Miért vagy vele? Mert nekem a hideg futkoz a hátamon az ilyen pasiktól.
2024. márc. 14. 07:25
 19/22 A kérdező kommentje:

Szeretem, szerettem.

De szerintem is direkt csinálja, hogy összezavar.

Amúgy korábban idősebb női voltak, akik elvitték ide-oda, fizettek neki ezt-azt … velem megszívta :))

2024. márc. 14. 13:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Valószínű jól érzed, hogy direkt akar összezavarni, hogy bizonytalanságban tarthasson és ezzel manipuláljon.
2024. márc. 14. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!