Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline zavaros, de nem szed gyógyszert? Ti elviselnétek?
A páromnál ezt a betegséget diagnosztizálták, fél évig szedett gyógyszert, 3 félét is. Antidepresszáns, antipszichotikumot és nyugtatót is. Abbahagyta egy hónapja, és csak pszichoterápiára jár már. Én nagyon nem szeretném ezt elfogadni, szerintem egy ilyen betegségből gyógyszer nélkül soha az életben nem lehet kijönni, de köti az ebet a karóhoz, hogy neki nem használ, és, hogy itt egész személyiséget meghatározó traumákról van szó, ezeket pedig "beszélgetéssel" lehet megoldani.
Engem már a gyógyszerellenes ostobaság is önmagában annyira zavar, hogy szakításon gondolkozom, akármilyen betegségről legyen szó. Olyanok, mint valami szekta. Az egész pszichoterápiának nevezett dolog is erről szól.
Végig ugyanazok a tünetei: rettegés az elhagyástól, hisztik, lobbanékonyság.
A gyógyszer mellett is voltak, de talán több kellett volna, mint vacak fél év ahhoz, hogy meggyógyuljon.
Fúúúj. Ne gyere össze már több nővel kérdező, mert aztán pl az én adómból támogatják a gyógyszereiket, azoknak akiket lehúzol. Szépen maradjál magadnak, akkor kevesebb lesz a "borderline"-os nő :)
Gyorsan hagyd ott szegény nőt hadd gyógyuljon ki belőled.
Láttam már nem egy ilyen nőt aki a flegma barátja mellett volt csak érdekes módon "borderline"-os, aztán azóta se. Gyorsan hagyd békén a csajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!