Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elviselnétek ha párodnak az élete nem szól másról mint a munka?
Figyelt kérdés
Nem nagyon mozdul ki illetve a rangsorában ennek rendel alá mindent..2018. dec. 10. 16:23
1/4 Zzzz90 válasza:
Én azért dolgozok, hogy élhessek. Nem biztos, hogy jó párost alkotnék olyannal, aki azért él, hogy dolgozhasson.
Persze ez sz_rul hangzik. Teljesen elismerem és örülök az olyan embereknek, akik élnek-halnak a munkájukért...arghm, hivatásukért. Én is szeretem a munkámat, de napi 9-10 óra a maximum, amit elvehet az időmből. Ebből 8 óra a munka és 1-2 óra, amikor itthon hobbiból művelem, de ez nem mindennapos.
2/4 anonim válasza:
Ilyen ember nem is lenne a párom.
3/4 anonim válasza:
Jah. Néha eljárhatna lerészegedni mint a rendes emberek...
4/4 anonim válasza:
Nagyra értékelem, ha az embernek vannak céljai, amiért dolgozik, de ha ezen kívül semmi más nem fontos számára, akkor alapból össze sem jönnénk, mert más az értékrendünk. Nekem is vannak szakmai céljaim, de alapvetően azért dolgozom, hogy éljek, és nem azért élek, hogy dolgozzak és nem vagyok hajlandó a magánéletem (ill. a munkán kívüli céljaim) kárára törtetni vagy mindent a munka alá rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!