Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ért meg a párom , mit tegyek ?!
Nem a te dolgod megmenteni a párod, arról nem beszélve, hogy egyébként sem tudnád. Szakítanék vele a helyedben. Nem pont ugyanebben, de hasonló helyzetben voltam, az exem lusta volt dolgozni, velem meg csak kötekedett, én végül léptem.
Sem az anyukája sem a terapeutája nem vagy egy férfinek, és ha már neked kell nyaggatni, hogy csináljon meg ilyen alap dolgokat, akkor az illető férfinek se igazán nevezhető!
Magadat nézd, és a saját életed tedd helyre!
Leghosszabb mondat Guinness rekord 😵💫
Nem olvastam el mert kb már az ötödik sornál fájt. De azt már le lehetett venni hogy valami bolond trollkodása.
"semmire való lett , nem csinál semmit"
Ő a párod? Vagy igazából ki ő neked? Miért jó neked ő és ez a helyzet?
Vissza a feladónak!
Eszem megáll! Felnőtt férfi nem dologozik, otthon is kiszolgálásra vár a napi 8 órában és betegen dolgozó barátnőjétől és rajta élősködik.
Rita türelmes vagy kérdező. Én már rég kiadtam volna az útját.
Jobban megért, mint te önmagad. Pontosan tudja, hogy sose fogod kidobni, félsz, hogy egyedül maradsz. Ezért inkább tűrsz. Időnként csapat egy hisztit, akkor fél napig megmozdul, hogy pár hétig megint kuss legyen, de pontosan tudja, hogy nem fogod kitenni.
Az nem indok, hogy nem megy el. Nem akarod eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!