Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerintem a nagyon fiatal lányokra bukik... Hogy deríthetném ki az igazságot?
Sziasztok!
Tegnap úton voltunk és a párom elég feltűnően megbámult egy járdán sétáló kislányt. Álltunk a pirosnál és megint arra nézegetett, szerintem azért hogy hátha beelőz minket és megnézheti, ami így is történt. Aztán észrevette, hogy figyelem és abbahagyta a bámulást. A kislány olyan 12 éves körül lehetett, rózsaszín iskolatáskával... Tehát nem egy 20 évesnek kinéző, mindenem kipakolom lányról van szó, ha ezzel jönnétek. Persze gondolhatnám, hogy csak meredt ki a fejéből, de több piros lámpát is kaptunk később és akkor nem bámult ilyen feltűnően a járda felé. Nem ez az első alkalom, hogy ilyesmit észreveszek. Múltkor kiszúrtam, hogy egy fb csoportban kirakott valaki a lányáról képet, párom görgette gyorsan az fb-t lefelé és túlgörgetett a lányon. Visszatekert a képhez és nézegette egy ideig. Szintén 11-12 körüli lehetett.
A szexuális életünket illetően, a szex nullára redukálódott. Konkrétan idén még egyszer se volt... Egészségügyi gondjai vannak és erre fogja, de egyre gyakrabban azt gondolom, hogy valami más lehet a gond... Viszont ha tényleg egészségügyi okok, rohadéknak érezném magam, ha elhagynám.
Saját gyereket nem szeretne, idegbeteg a téma említésére is, de mások gyerekeiért odavan, ők a központ ha gyerek van a közelében. Baráti társaságban végig a barátja 13 éves lányával volt elfoglalva, a barátaival szinte nem is kommunikált, pedig ezer éve nem találkoztak. Szinte olyan volt, mintha flörtölne vele. A lányt csomószor a szerelméről kérdezgette és tudni akarta, hogy néz ki a kissrác, mindenféle nem túl kedves megjegyzést tett a fiúra, mintha féltékeny lett volna. Igazából ez az alkalom volt a legfeltűnőbb, ekkor kezdtem gyanakodni és azóta próbálom figyelni a jeleket.
Valami ötlet, hogy kiderítsem az igazságot? Telefonja és tabletje kódolva, és ha nézegetne is ilyesmit, lenne annyi esze, hogy privát módban tegye.
nalad is idosebb vagy 15 -20 évvel a palid gondolom.. mid csodálkozol ezen.
Test alkatod is ilyen ultra vekony lehet ebben biztos vagyok,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!