Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldottátok meg egy fiatal párkapcsolatban, ha a párotok nehezményezte, hogy a szüleitekkel, barátaitokkal is töltöttetek idõt?
Sosem volt ilyen.
Az exemnek épp az volt a baja, hogy nem járok társaságba. Még a szakításkor is ezt vetette a szememre.
Az egy dolog, de azt tiszteletben kellene tartania, hogy neked fontos a szülőkkel való kapcsolat. Ha ez nem megy, akkor nem illettek egymáshoz. #1 voltam.
Nem baj ha megy, én is megyek...de attól kiakadnék ha az utolsó pillanatba mondanád.
N 31
Nekem eddig mindenki jobban kijött a családommal a szuleimmel mint en. Olyan is volt hogy a hátam mögött üpnek össze kibeszélni.
Olyanban hogy tiltanának a saját rokonakmtol még nem volt soha.
Inkabb nekem kell tiltani a pasikat a rokonaimtol mert kulonben az lesz amit irtam. Ők lesznek akik összefognak es én a kívülálló..
Szoval minden pasim ugy beépul a köreimbe családomba, hogy képesek ellenem is forditani azokat, a családom is hajlik arra hogy a pasiknak adnak igazat es nem a saját lányuknak..
Baráti köreimbe (bnők csajok közé)végképp nem avatok be pasikat. Az sem véletlen.
Nem értem a kérdést, mert a kifejtés tök másról szól.
Nem lennék együtt olyannal, akinek rajtam kívül nincs társas élete. Akár barátok, akár család. Én egy társaságigénylő és -szerető ember vagyok ezért nem illenénk össze. Extrovertált is vagyok. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy a párom lenne az utolsó a sorban, mert nem, de van igényem másokra is.
Nincs azzal akinek nincs (bár nekem fura), de akkor nem egymást keressük.
A konlfiktuskerülés meg szerintem egy sz*r dolog. Nem arra gondolok, hogy valaki álljon bele mindenbe és csináljon balhét. Hanem intelligensen mondja el az ember mi baja van, mit akar, beszéljék meg és próbáljanak megoldást keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!