Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van "joga"ezt kérni az egyik félnek?
Egy kapcsolatban szerintetek a másik kérheti,hogy a párjának ne igazán legyen kapcsolata/kontaktja egy emberrel?
Pl a mi esetünkben más nemű kollega akivel csak haverok nyár óta. És elvileg nem akar tőle a férjem semmit kiábránditó számára mint nő de tudja jól h9gy engem zavar de még is irogatnak meg segít a csajnak.
Szerinte az én viselkedésem toxikus mert ameddig nem csal meg vele nekem nem lehet ilyen keresem hogy hanyagolja, nem szabhatom meg kivel milyen kapcsolata van. (Másokkalvaló kapcsolata nem zavar de ez igen, szerintem tökre nyomul rá a csaj)
"Egy kapcsolatban szerintetek a másik kérheti,hogy a párjának ne igazán legyen kapcsolata/kontaktja egy emberrel?"
Attól függ.
Én pl. ott hagynék bárkit, ha az exével "jóban van" és dumál vele minden nap.
"És elvileg nem akar tőle a férjem semmit kiábránditó számára mint nő de tudja jól h9gy engem zavar de még is irogatnak meg segít a csajnak."
Mit ír neki?
Mit segít neki?
Hát ennek a kapcsolatnak vagy itt van a vége, vagy pár hónap szenvedés.
Még most vágd ki az életedből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!