Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van "joga"ezt kérni az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van "joga"ezt kérni az egyik félnek?

Figyelt kérdés

Egy kapcsolatban szerintetek a másik kérheti,hogy a párjának ne igazán legyen kapcsolata/kontaktja egy emberrel?

Pl a mi esetünkben más nemű kollega akivel csak haverok nyár óta. És elvileg nem akar tőle a férjem semmit kiábránditó számára mint nő de tudja jól h9gy engem zavar de még is irogatnak meg segít a csajnak.

Szerinte az én viselkedésem toxikus mert ameddig nem csal meg vele nekem nem lehet ilyen keresem hogy hanyagolja, nem szabhatom meg kivel milyen kapcsolata van. (Másokkalvaló kapcsolata nem zavar de ez igen, szerintem tökre nyomul rá a csaj)

2024. márc. 7. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, akkor van, ha bizonyíthatóan nyomul és próbálkozik a másik... tehát elhangzottak már olyan mondatok, történtek olyan dolgok, amiből EGYÉRTELMŰ. Nem ez a Barátokköztös kombinálás, hogy jaj, úgy nézett rá, meg küldött egy kacsintós smiley-t, meg jaj, biztos csak azért kérte meg, hogy segítsen arrébbtenni egy széket.
2024. márc. 8. 13:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy szerintemnyomul. Nyáron együtt mentek dolgozni külső helyszínre. Hívta a férjemet előbb menjen érte és vigye el a mekibe. ( csajtol gyalog 5-10percre van) onnantól kezdve hívogatja a problémaival, történéseivel. Írogat neki részegen/bedrogozva bulikból,képeket küld magáról.hívta szigetre. Felhívta kiviszi e 3óra múlva a reptérre. Férjem suli miatt csinált fb.profilt magának ott a profilképét belikeolta aztán eltüntette utana x hónapra rá ölelést küldött neki erre ezt is rá pár hetre negváltoztatta szívre.
2024. márc. 8. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

"Egy kapcsolatban szerintetek a másik kérheti,hogy a párjának ne igazán legyen kapcsolata/kontaktja egy emberrel?"

Attól függ.

Én pl. ott hagynék bárkit, ha az exével "jóban van" és dumál vele minden nap.

"És elvileg nem akar tőle a férjem semmit kiábránditó számára mint nő de tudja jól h9gy engem zavar de még is irogatnak meg segít a csajnak."

Mit ír neki?

Mit segít neki?

2024. márc. 8. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
58%

Hát ennek a kapcsolatnak vagy itt van a vége, vagy pár hónap szenvedés.

Még most vágd ki az életedből.

2024. márc. 8. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Facebookon gondolom letiltott a csaj mert nem látom. De ott vanak a reakt számok még a férjem képénél. Ezt mért tenné ha nem lenne köztük semmi nem?
2024. márc. 9. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Hagyd ott.

2024. márc. 9. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!