Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátnőm ilyen kijelentések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőm ilyen kijelentéseket tesz, csak nekem tűnik red flagnek?

Figyelt kérdés

Heti 2 napot dolgozik, mikor kérdeztem miért nem megy el rendes 8 órás munkára, mégha nem is a szakmájában, hanem mondjuk átmenetileg ruhaboltba (úgyis érdekli a divat) azt válaszolta hogy ugye nem gondolom ő azt el tudná viselni hogy ő ilyen monoton dolgot csinál meg azt hogy őt "bezárják" valahova 8 órára heti 5 napon.

A másik hogy kijelentette hogy amúgy is csak addig fog dolgozni míg össze nem házasodunk és születik babánk, mert utána ő főállású családanyaként képzeli el magát.

2024. márc. 7. 15:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Na várjunk csak ezt nem értem.

A hölgynek a világ legkényelmesebb heti 5 nap, napi 8 óra az bezártság és rabszolgamunka.

De neked, mint férfinak el kell tűrnöd ezt vagy ennél sokkal rosszabbat (mert van 3 és 4 műszak, 12 órázás stb...), akkor most mi van?

Az sz0phat aki el fogja tartani, de ő nem hajlandó mozdítani a kisujját?

2024. márc. 8. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!