Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátnőm ilyen kijelentések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha barátnőm ilyen kijelentéseket tesz, csak nekem tűnik red flagnek?

Figyelt kérdés

Heti 2 napot dolgozik, mikor kérdeztem miért nem megy el rendes 8 órás munkára, mégha nem is a szakmájában, hanem mondjuk átmenetileg ruhaboltba (úgyis érdekli a divat) azt válaszolta hogy ugye nem gondolom ő azt el tudná viselni hogy ő ilyen monoton dolgot csinál meg azt hogy őt "bezárják" valahova 8 órára heti 5 napon.

A másik hogy kijelentette hogy amúgy is csak addig fog dolgozni míg össze nem házasodunk és születik babánk, mert utána ő főállású családanyaként képzeli el magát.

2024. márc. 7. 15:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%
Látod, íme egy példa, hogy nem a péniszméreten múlik a rossz kapcsolat.
2024. márc. 7. 15:52
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
Ez a nő olyan csúnyán meg fog kopasztani téged, hogy azt öröm lesz nézni.
2024. márc. 7. 15:54
 13/21 gergelice16 ***** válasza:
17%

Az ember nem mindig azért dolgozik, mert szeret, hanem mert kell. Nem tudom, nektek milyen az anyagi helyzetetek (bár az alapján, hogy ez a csaj veled van, valószínűleg nem rossz), de ha nem engedhetitek meg magatoknak, hogy a nő ne dolgozzon, akkor nem kérdés. Ha erre nem hajlandó, akkor nem érdemes vele tervezni. De ha mondjuk megtehetitek, és a nő nem csak lustálkodik otthon, hanem mondjuk elvégzi a házimunkát, akkor szerintem működhet a dolog. Ezt végig kell gondolni, és meg kell beszélni.

A második fele szerintem nem probléma (bár persze jobb ezt is megbeszélni). Amíg Magyarországon ilyen sok pénzt kapnak az anyák, szerintem nem terheli meg a családot az, ha az anya a gyerekkel foglalkozik. Feleségemmel mi is ezt választottuk, és eddig jól működik.

2024. márc. 7. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor intő jel ha nem akarod eltartani és zavar, hogy lusta dolgozni.
2024. márc. 7. 16:41
 15/21 A kérdező kommentje:

Hogy őszinte legyek, engem az első kijelentése jobban megijeszt, elgondolkodtat, mint az hogy főállású családanya akar lenni, az a kisebb probléma.

Amúgy nem vagyunk tinik, a harmincas éveinkben járunk, csak egyik exem sem mondogatott ilyeneket.

2024. márc. 7. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Aha, aztán majd elunja magát otthon, esetleg még is csal és az lesz hogy nem volt rá elég időd mert mindig dolgozol. Hogy eltartsd őket.

Menekülj!!!! Nekem is van távoli ismerősöm, nő, még fiatalon osszejott az előzi párjával, az elején mindenkinek azt beszélte hogy nem fog dolgozni soha. Hosszú évekig voltak együtt, végig nem dolgozott. Szétmentek és a mostani párja mellett sem dolgozik, keresett munkát ő is , de mivel sehol nem vállalták hogy kénye kedve szerint dolgozzon, nem dolgozik. Az ilyenek gondolkodása nem változik meg. Ha ezt kimondta és nem léptél le, még majmot is csinál belőled.

2024. márc. 7. 16:49
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Akkor tartsák el a szülei.
2024. márc. 7. 16:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
1: A mai világban ilyet nem tehet és nem is várhat el! Plusz csak magára gondolva is be kell biztosítania magát, bármi történhet a párkapcsolattal vagy a férfival! Senki nem fogja felvenni azután, hogy ő eltartatja magát éveken át és nem dolgozik! De nem fog másik ilyen balekot sem találni!
2024. márc. 7. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

A red flag az nem ez. Ez simán tények halmaza. Nem az van, hogy valamilyen kijelentéséből, valamire lehet következtetni. Hanem nyíltan közölte, hogy ezek a tervei, így képzeli a jövőt.

Ha nem tetszik, akkor menj tovább. De, nem ezt hívjuk rad flagnek.

2024. márc. 7. 20:47
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez teljesen rendben van. Csak nem veled fogja megvalositani.
2024. márc. 7. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!