Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak egy 10 évvel ezelőtti erőszak miatt?
#6 vagyok.
Már én se hiszek neked. Egy mocskos l*tyó vagy és rá akarod kenni, hogy megerőszakolt miközben lefeküdtél vele. Szakíts és kész.
Mikor engem megerőszakolt az exem AZONNAL szakítottam.
Nem vártam 10 évet. Egy napot sem, megfürödtem, összekaptam magam és léptem.
Kérdező, elmondom, te mit csinálsz most. Kifogásokat keresel. Ha jól számolom, most 31-32 évesek vagytok. Ilyenkor szokott jönni a házasság, a gyerek, azaz a ténylegesen fontos lépések.
Te ezt nem akarod. De ahelyett, hogy ezt elismernéd, inkább felhozol most egy régi ügyet, és kivetíted rá, hogy miért nem akarsz komoly lépéseket tenni. Ez az állítólagos "erőszak" most egy jó ürügy arra, hogy ne kelljen előrébb lépned a kapcsolatban.
Örülök, hogy segíthettem 😊
Számomra érthetetlen miért gondolják itt sokan, hogy ha szakítani akarnék nem találnék a jelenben indokot! Abba tudunk belekötni amibe akarunk.. Nem kell a múltban keresgélni!
Gusztustalan, hogy egyesek elfogadhatónak tartják, hogy ha indokolt erőszakoljanak meg hisz megérdemlem.. Az “állítólagos erőszak” jelzőket is inkább hagyjuk! 😠 Nagyon nehéz volt meghozni a döntést kit válasszak és nem arra vágytam, hogy “visszafoglaljanak”.
15ös igazad van! Ezt kellett volna tennem.. Most már másképp csinálnám ha visszamehetnék, de ha már így alakult próbálom értékelni azt az időt amit együtt töltöttünk/töltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!