Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak egy 10 évvel ezelőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak egy 10 évvel ezelőtti erőszak miatt?

Figyelt kérdés
21-22 éves voltam mikor a párommal már évek óta együtt voltunk. Nekem ő volt az első, a családommal is megszakadt miatta a kapcsolat. Csak rá számíthattam. Ekkor sajnos képbe került az egyik legjobb haverja akivel egymásba szerettünk és hajszál híján félreléptem vele.. Nem bírtam magamban tartani és elmondtam a páromnak, aki persze örjöngött. Elment a haverjához utána szexre kényszerített engem.. Hatalmas testi és lelki fájdalmat okozott. Utána sokáig megalázott. Igen tudom..ott kellett volna hagynom, de fiatal voltam és nem bíztam még jobban a haverjában, mint benne. Így valahogy átvészeltük ezt az időszakot és folytatódott a kapcsolat. Minden a régi lett. Mostanában azonban nem hagy nyugodni az igazságérzetem, hogy odaálljak elé és kérdőre vonjam. Tisztában vagyok vele, hogy elkéstem, de ezzel kelek-fekszem minden nap.. Nem szeretném elveszteni viszont benne van ha összeveszünk emiatt. Mit csináljak? 😔 Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy én se voltam ártatlan..

#visszaamúltba
2024. márc. 7. 14:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%

#6 vagyok.

Már én se hiszek neked. Egy mocskos l*tyó vagy és rá akarod kenni, hogy megerőszakolt miközben lefeküdtél vele. Szakíts és kész.

2024. márc. 7. 16:00
 12/17 A kérdező kommentje:
“Jó tudni, hogy nem kettesben voltunk.” 😠 Paraszt! A saját sérelmed nem rajtam kéne levezetni! Nem szakítani akarok csak tudatni vele, hogy ezzel mekkora fájdalmat okozott..
2024. márc. 7. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
21%
Hazug vagy
2024. márc. 7. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna, tehát igen.
2024. márc. 7. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor engem megerőszakolt az exem AZONNAL szakítottam.

Nem vártam 10 évet. Egy napot sem, megfürödtem, összekaptam magam és léptem.

2024. márc. 8. 21:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, elmondom, te mit csinálsz most. Kifogásokat keresel. Ha jól számolom, most 31-32 évesek vagytok. Ilyenkor szokott jönni a házasság, a gyerek, azaz a ténylegesen fontos lépések.

Te ezt nem akarod. De ahelyett, hogy ezt elismernéd, inkább felhozol most egy régi ügyet, és kivetíted rá, hogy miért nem akarsz komoly lépéseket tenni. Ez az állítólagos "erőszak" most egy jó ürügy arra, hogy ne kelljen előrébb lépned a kapcsolatban.

Örülök, hogy segíthettem 😊

2024. márc. 8. 21:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Számomra érthetetlen miért gondolják itt sokan, hogy ha szakítani akarnék nem találnék a jelenben indokot! Abba tudunk belekötni amibe akarunk.. Nem kell a múltban keresgélni!

Gusztustalan, hogy egyesek elfogadhatónak tartják, hogy ha indokolt erőszakoljanak meg hisz megérdemlem.. Az “állítólagos erőszak” jelzőket is inkább hagyjuk! 😠 Nagyon nehéz volt meghozni a döntést kit válasszak és nem arra vágytam, hogy “visszafoglaljanak”.

15ös igazad van! Ezt kellett volna tennem.. Most már másképp csinálnám ha visszamehetnék, de ha már így alakult próbálom értékelni azt az időt amit együtt töltöttünk/töltünk.

2024. márc. 9. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!