Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek indokolt, hogy szakítsak?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott a történetet, hogy két éve volt az első barátom, akivel nagyon megvoltunk az első pár hétig, aztán kiderült, hogy egy agresszív állat, és nem történtek túl szép dolgok köztünk. Én szakítottam vele, kivontam teljesen az életemből. Azóta eltelt két év,és most van egy barátom, akivel már majdnem fél éve együtt vagyunk. Én 19 ő pedig 23. Nagyon jól megvoltunk a sport a mindene, s emiatt én is elkezdtem vele együtt csinálni a futást, meg kijárok a meccseire. Viszont március közepe óta egyre jobban romlik a kapcsolatunk. Március elején elutazott 3 hétre külföldre, a nagybátyjához Franciaországba nyelvet gyakorolni. Persze én örültem, hogy kap egy ilyen lehetőséget, mégha ez azt is jelenti, hogy csak telefonon és skype-on tudok vele beszélni. Nos miután visszajött rá két hétre abbahagyta azt, amit eddig sportolt arra hivatkozva hogy nincs rá ideje, össze kell szednie magát, hogy tanuljon. Megértettem, felajánlottam, hogy bármiben segítek. Április végére lejutottunk arra a pontra, hogy rendszeresen nem tudom elérni a telefonján, és egymás után mondja le a randiakinkat. Anyukája hívott fel április utolsó hetében, hogy valami rossz történt e köztünk, mert mostanában a barátom lóg a suliból. Leültünk megbeszélni, azt mondta nincsen semmi baj, és hogy sajnálja hogy megijesztett, de nincs most semmi ideje, tanul, hogy nyáron visszamehessen Franciaországba. Lenyeltem ezt a dolgot, úgy voltam nem bolygatom. Aztán múlt héten nagyon összevesztünk, azon, hogy mint kiderült párszor azért mondta le a randit, mert az exével találkozott. A veszekedés végén majdnem megütött. Azóta telefonon próbálta megbeszélni velem a dolgokat. Én nagyon a szakítás felé hajlok ezek után, vagy szerintetek adjak neki még egy esélyt?2016. máj. 23. 23:00
1/7 anonim válasza:
szerintem ne, ha majdnem megutotte, nem ember, még mert az exevel találkozgatott azért mondta le veled a találkozást, szerintem hagyd az ilyet. van ettől ezerszer jobb fiu, és nem is egy, megtalálod ha ezt a fiút hanyagolod, nem erdemel meg.
2/7 anonim válasza:
az első sornál kitaláltam hogy más nő van a dologban... valahogy ezek összejöttek, ezért hanyagol... egyértelmű a szakítás...
3/7 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele. Ne hagyd, hogy így bánjon veled, főleg úgy, hogy ilyen agresszív állatot fogsz ki megint. Nehogy már vele maradj miközben az exével találkozgat. Ne hagyd, hogy becsapjon. Szépen mondd el neki, hogy másból csináljon hülyét! Meg ha kimegy nyáron Franciaországba akkor akár ezzel is indokolhatod, hogy úgysincs jövője ennek a kapcsolatnak.
4/7 anonim válasza:
Legyen méltóságod. Ez egy nagyon megalázó helyzet, nem kellene, hogy kérdés legyen a szakítás.
5/7 anonim válasza:
23 éves a barátod és az anyja ellenőrzi hogy lóg-e a suliból? Na mindegy, ezt csak mellékesen.
Szerintem szakíts vele ha nem tud elfogadható indokot adni hogy miért találkozgat az exével. Egyébként meg ha majdnem megütött és ennyire nem törődik veled, valóban jobbat érdemelsz.
7/7 anonim válasza:
Volt itt már éppen elég "még egy esély". Nem kérdés, hogy mi a helyes lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!