Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés/párkapcsolat elején túlzottan nagy figyelem/ragaszkodás?
Az első pár hónapban mikor ismerkedtek vagy már esetleg jártok, a túlzottan nagy érdeklődés/ragaszkodás a férfi részéről inkább romboló hatású lehet, mint építő? Kedveskedés, érdeklődés, segítségnyújtás?
Érdemes lehet nem túlzottan beleélni magát az embernek egyik részről sem?
Hölgyek véleményére volnék kíváncsi, az ő szemszögükből.
Akik az elején a legnagyobb hősszerelmesek, a végén azok hidegülnek el legjobban, mintha soha nem is ismertek volna, röhögve lépnek tovább.
Nekem ez a tapasztalatom a túlzásokba eső pasikról.
Kiráz a hideg, főként, ha előtte nem ismertük egymást.
Össze sem jönnék ilyen férfival. Úgy érezném, nem nekem szól ez a hatalmas szerelem (hiszen valójában még nem is ismer), hanem a saját szeretéhségét vetíti ki rám, de valójában bárki másnál is ugyanígy tenne. Emellett úgy érezném, megfojt a nagy szerelembombázással.
Jobban és őszintébben hiszek a lassabb tempóban.
Nekem is az a tapasztalatom, hogy aki a "leghősszerelmesebb" volt, simán átlépett rajtam és az x ideje tartó kapcsolatunkon, pár nappal később már új kapcsolata volt.
Válaszolók: Hősszerelmes? Mire gondoltok ezalatt?
Történet szerint kettőtök között már sok minden történt: több randi, csók, lefeküdtetek egymással 3 hónap alatt. Közös programokat szerveztetek, tehát kvázi mint egy kapcsolat.
Köszi a válaszokat. Mentek a zöld kezek.
Mondhatjuk, hogy 30-on túl jellemzően nem rózsaszín köddel indulnak a kapcsolatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!