Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan h egy fiú olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan h egy fiú olyan ronda legyen h sose lesz csaja (mármint rajtam kívül)?

Figyelt kérdés

Azon kívül igaz h a fiúknál a belső számít? Mert szerintem q*rvára nem...

(Magyar Értelmező kézi szótáras és terhes vagyok kommentektől kíméljetek kösz)

2010. okt. 25. 17:13
 1/6 Marci14 ***** válasza:
100%

Ahogy egy férfi vonzódik egy lány arcához és külsejéhez, egy lány úgí vonzódik egy fiú személyiségéhez. Ahogy egy nővel kommunikálsz, nála az a személyiséged.

Igaz, hogy te kérdeztél de kíváncsi vok, mit teszel meg, hogy legyen barátnőd.

2010. okt. 25. 17:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem, rajtad kívül? Fiú vagy, aki nagyon ronda, vagy lány akinek nagyon ronda a pasija?

Egyébként nem azon múlik hogy valaki mennyire csúnya, én pl ismertem egy 40-es figurát, semmi baj nem volt a külsőjével, a korához képest még jól is tartotta magát, mégse volt soha barátnője. Aztán ott vannak azok az undorító kövér tizenéves rapper meg emo pojácák akik jobbnál jobb csajokat szereznek meg.. Tehát nem csak a kinézet számít! Persze nagy részben az is!

2010. okt. 25. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem minden csak szerencse kérdése
2010. okt. 25. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
küldj képet és eldöntjük h mivan. 80% hogy kevés az önbizalmad nyugííí sokan vunk így ombre én is ezt hittem magamról 9-18 éves koromig aztán 1-ik pillanatról a másikra (megjegyzem a végén kezdtem qrvákra gondolni) lett 1 csajom FOLYAMATOSAN HAZUDSZ MEGAKARSZ FELELNI A KÖRNYEZETEDNEK  ÁLLÍTSD MAGAD TALPRA  MENNYÉL HAZA AZTÁN DÖNTSD EL  HOGY  MIT AKARSZ    "csajozni 1 barátnőt aki megért engem és  és szeret változtas életmódot változz meg válts ruhát járj emmberek közé szerezz BARÁTOKAT ha van 1 normális baráti köröd akkor minden ok de mindenek elött magadat kell elfogadnod míg nem fogadod el saját magad addig csak árral szemben úszól hogy várod el hogy szeressen 1 csaj ha te nem fogadod el magadat a VÁLTOZÁS a gyógyír számodra de hiába jártatom/jártatjuk a szánkat semmmit nem fogsz tenni
2010. okt. 25. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne? Nekem pl. nem jönnek be sem a széparcú férfiak, sem a kigyúrtak, sem a pénzesek. Egyszerűen ha már kinéz férfinek, humoros (spontán, nem idióta, meg nem vicceskedő), ápolt és ad magára akkor már annyira oké tud lenni hogy nagyon, a szemét is nézem. Csak a sekélyes nőknek számít a külső. SImán lehet szép barátnőd is.
2010. okt. 25. 20:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek
2010. okt. 26. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!