Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan h egy fiú olyan ronda legyen h sose lesz csaja (mármint rajtam kívül)?
Azon kívül igaz h a fiúknál a belső számít? Mert szerintem q*rvára nem...
(Magyar Értelmező kézi szótáras és terhes vagyok kommentektől kíméljetek kösz)
Ahogy egy férfi vonzódik egy lány arcához és külsejéhez, egy lány úgí vonzódik egy fiú személyiségéhez. Ahogy egy nővel kommunikálsz, nála az a személyiséged.
Igaz, hogy te kérdeztél de kíváncsi vok, mit teszel meg, hogy legyen barátnőd.
Nem teljesen értem, rajtad kívül? Fiú vagy, aki nagyon ronda, vagy lány akinek nagyon ronda a pasija?
Egyébként nem azon múlik hogy valaki mennyire csúnya, én pl ismertem egy 40-es figurát, semmi baj nem volt a külsőjével, a korához képest még jól is tartotta magát, mégse volt soha barátnője. Aztán ott vannak azok az undorító kövér tizenéves rapper meg emo pojácák akik jobbnál jobb csajokat szereznek meg.. Tehát nem csak a kinézet számít! Persze nagy részben az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!