Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan leckéztethetnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan leckéztethetnék meg egy pasit? Mármint hogy egy kicsit féltékeny legyen! Mit tegyek azért?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyesmi az mindig rizikós. Mert mi van, ha a pasi túl komolyan veszi, és otthagy? Vagy ha a pasi hűséges hozzád, de rajtad nem ugyanezt látja? Akkor ezzel pont fordítva sülhet el a dolog.

Na jó, nem vagyok túl autentikus a kérdésben, az idevonatkozó női praktikákra én is nagyon kíváncsi vagyok!

2009. máj. 7. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

legjobb, ha semmit nem teszel, mert úgy jársz, mint a legjobb barátnőm, akit most már egy fiúval sem engedi szóba állni a pasija, csak azért, mert azt hazudta a lány neki, hogy egy buliban rányomult egy srác és elmentek sétálni meg beszélgetni (hogy féltékennyé tegye).

hát persze, nem mondott igazat, de rendesen megjárta, ha hozzám jön át, akkor is elkíséri a srác, óránként hívogatja h hol van, sokszor engem is a telefonhoz kér h tényleg velem van e még. szerintem te nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni, nem akarod senkinek a bizalmát kijátszani.

2009. máj. 7. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen praktikák nagyon csúnyán visszafelé szoktak ütni.

És ha most nem vagy képes őszinte lenni vele - mi lesz később?

Beszéld meg VELE a problémát!

2009. máj. 7. 01:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Legyél vele egy kicsit tartózkodóbb, titokzatosabb, de semmiképpen ne úgy, hogy másik pasit sejthessen a dologban! Szervezz a barátnőiddel több közös programot, ilyenkor természetesen ne érj rá vele találkozni, de megengedheted neki, hogy a lánybuli végére odamenjen eléd, utána lehet közös program vele is, vagy hazakísérhet.

Azt én sem javaslom, hogy előrukkolj egy másik hódoló meséjével, mert ez sérti legjobban a pasik önérzetét, és úgy be tudnak sértődni, hogy talán soha többé nem áll veled szóba.

Üges legyél!

2009. máj. 7. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
mi az isten van már itt, ha egy pasi féltékeny az a baj (volt egy kérdés mit tartasz parodban hibanak, majdnem mindegyikben szerepelt hogy a féltékenység) attol meg hogy megbizik benned (en pl abban a lanyban akibe szerelmes voltam teljes mertekben meg tudtam bizni, attol fuggetlenul hogy kesobb megcsalt, de ez nem ide tartozik) nem kell felni attol hogy nem szeret.
2009. máj. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!