Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a rosszfiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a rosszfiúk kellenek?

Figyelt kérdés

Most vagyok végzős az egyetemen és van pár kedves, aranyos normális fiú aki próbálna elhívni randira, volt hogy be is adtam a derekam, de túl unalmasak. Tudom, hogy ez gázul hangzik, én sem értem magam.

És akkor van egy fiú, aki bunkó, nőcsábász, nem megbízható, stb. , akivel barátság extrákkal viszonyban vagyunk, szoktunk programokra járni, illetve összejárunk heti 1-2x együtt aludni. És nekem mégis csak ő kell, miközben nyilván lesz@r engem. Anyáék is családi eseményél mindig kérdezik hogy na végre van valakim? Én meg nem tudom őt elvinni bemutatni,hiszen nem vagyunk úgy együtt...

Sok barátnőm van hasonló helyzetben és ők is azt mondják, hogy az aranyos kedves fiúk unalmasak és unatkoznánk mellettük, így ők is ilyen "rosszfiúkkal" kavargatnak akik kihasználják őket...

Én szeretnék ezen változtatni, mert ez sehova sem vezet, csak szeretném megérteni, hogy miért van ez. Ez valami gyerekkori sérelemből eredhet?

2024. márc. 4. 10:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Atyaisten
2024. márc. 5. 13:52
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

21.

Akár a magasságos drága Jó Isten is lehet,de az igazság akkor is ez.

Normális,jó kinézetű,rendezett életű férfiak nem kellenek senkinek sem.

Lehet Istenezni keményen.

Ami igaz,az igaz.

Szomorú dolog ez koma.

20#

2024. márc. 5. 14:17
 23/27 anonim ***** válasza:

22

Mondod te, akinek meg rendezett eletu, nem ribamc, házias, kedves, huseges nő nem kell, mert ugye a vékony, fiatal, instapicsa kell!

2024. márc. 5. 15:45
 24/27 Senior Séf ***** válasza:
48%

Női logika. Nem azért kell nektek a rosszfiú, mert rosszfiú, hanem azért rosszfiú, mert megteheti. Mert így is kell nektek. Ha a jófiúk válogathatnának a csajok között, ők lennének a rosszfiúk.

Az egyetlen értelmes lépés ebben a helyzetben ha elkapod a rosszfiú tökét. Magadba zúgatod annyira, hogy nélküled levegőt se kapjon. Ha fogsz magadnak egy jófiút, könnyen lehet, hogy kinyílik melletted a csipája, rájön, hogy nem is annyira nehéz csajozni, aztán lelép.

2024. márc. 5. 16:17
 25/27 anonim ***** válasza:

23.

Ugyan miből gondolod,hogy nekem fiatal, vékony,insta nö kell ???

Ilyet abszolút nem mondtam.

22#

2024. márc. 5. 16:30
 26/27 anonim ***** válasza:

25

Mert, ha nem az kéne, akkor lenne nőd!

2024. márc. 5. 16:31
 27/27 anonim ***** válasza:

26.

Én is ezt gondoltam,és mégsincs.

Sőt. Képzeld el,hogy még a közelébe se kerültem bárminek is.

Pedig nem vágyom semmiféle cicababára, és a műveltség sem fontos.

Nem követelem a diplomát.

Ezzel ellenben a nők 80%-a megköveteli.

Teljesen átlagos, normál életvitelű nőt keresek.

Tudom mi a baj.

Az, hogy aki kapcsokatban él,az azt hiszi, hogy könbyű ma nőt találni.

Hát elmondom,hogy rohadtúl nehéz. Szinte majdnem lehetetlen.

Csak aki nincs benne,az nemtudja ezt.

Ma talán ez a legnehezebb dolog.

Iszonyatosan sojat kell tenni azért,hogy férfiként szinte teljesen tökéletes légy.

Másképp nem rughatsz labdába.

Te valószínüleg boldogságban élsz. Társat találtál, mert szép vagy. Jóképű,sármos,sportos. Akkor honnan is tudhatnád, ezt a problémát.

Én még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom,hogy a mai világban társat keressen.

2024. márc. 5. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!