Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a rosszfiúk kellenek?
Most vagyok végzős az egyetemen és van pár kedves, aranyos normális fiú aki próbálna elhívni randira, volt hogy be is adtam a derekam, de túl unalmasak. Tudom, hogy ez gázul hangzik, én sem értem magam.
És akkor van egy fiú, aki bunkó, nőcsábász, nem megbízható, stb. , akivel barátság extrákkal viszonyban vagyunk, szoktunk programokra járni, illetve összejárunk heti 1-2x együtt aludni. És nekem mégis csak ő kell, miközben nyilván lesz@r engem. Anyáék is családi eseményél mindig kérdezik hogy na végre van valakim? Én meg nem tudom őt elvinni bemutatni,hiszen nem vagyunk úgy együtt...
Sok barátnőm van hasonló helyzetben és ők is azt mondják, hogy az aranyos kedves fiúk unalmasak és unatkoznánk mellettük, így ők is ilyen "rosszfiúkkal" kavargatnak akik kihasználják őket...
Én szeretnék ezen változtatni, mert ez sehova sem vezet, csak szeretném megérteni, hogy miért van ez. Ez valami gyerekkori sérelemből eredhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!