Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a rosszfiúk kellenek?
Most vagyok végzős az egyetemen és van pár kedves, aranyos normális fiú aki próbálna elhívni randira, volt hogy be is adtam a derekam, de túl unalmasak. Tudom, hogy ez gázul hangzik, én sem értem magam.
És akkor van egy fiú, aki bunkó, nőcsábász, nem megbízható, stb. , akivel barátság extrákkal viszonyban vagyunk, szoktunk programokra járni, illetve összejárunk heti 1-2x együtt aludni. És nekem mégis csak ő kell, miközben nyilván lesz@r engem. Anyáék is családi eseményél mindig kérdezik hogy na végre van valakim? Én meg nem tudom őt elvinni bemutatni,hiszen nem vagyunk úgy együtt...
Sok barátnőm van hasonló helyzetben és ők is azt mondják, hogy az aranyos kedves fiúk unalmasak és unatkoznánk mellettük, így ők is ilyen "rosszfiúkkal" kavargatnak akik kihasználják őket...
Én szeretnék ezen változtatni, mert ez sehova sem vezet, csak szeretném megérteni, hogy miért van ez. Ez valami gyerekkori sérelemből eredhet?
Válaszolok kicsit a másik oldalról. Én vagyok az a normális fiú vagyis voltam kb 15-20 éve.
A középiskolában és az egyetem is oda voltam a lányokért, tisztában voltam vele hogy erősen barátzónába vagyok nekik, pedig próbálkoztam (visszagondolva elég gáz voltam). Nekik mindig az általad is leírt vagány rosszfiúk tetszettek és a csalodások után jöttek hozzám kisirni magukat. Meg sem tudnám tippelni hogy hányszor mondták nekem hogy ők csalódtak ezekben a másikban és egy jó fiú kellene nekik. Persze semmi nem lett ezekből.
Eltelt 15 év. Most már van kellő egzisztenciám, odafigyelek magamra és a környezetére és valahogy ugyan azok a lányok akik már inkább nők jelennek meg az életemben ismerkedési szándékkal.
Keserésed érzés látni hogy most már kellenék nekik. Bevallom egy ideig élveztem hogy az elerhetőt játszottam nekik és én is "panaszkodtak" hogy nincsenek normális nők csak olyanok akiknek a rosszfiúk kellenek, és ahogy próbálkoznak én meg direkt nem veszem a jeleket vagy épp hárítom hogy de hát mi barátok vagyok, én nem tudok rád úgy gondolni (ami igaz is most, viszont 15 éve madarat lehetett volna velem fogat I ha összejönnek velem).
Viszont tanultam a helyzetből és egy normális nővel jöttem össze akinek a céljai azonosak az enyémmel.
jó kamu story.
aki normális fiú, az nem fog leszarni, hanem szívesen elmegy veled bárhova programozni.
14# tényleg le vagytok maradva lepontozók :D
ébresztő, ez az új világ :D
Most miről vagyok lemaradva?
Nekem nem kellenek a "rosszfiúk" se a "jófiúk".
Inkább vagyok egyedül, vagy normális fiúval együtt.
Sajnos ilyen az élet.
A nem túl jóképű férfiak,és a nem igazán szép nők sokkal hamarabb társat találnak mint azok akik szinte tökéletesek.
Ez van, ezt kell elfogadni.
Az igazán jó pasikjal és szép nőkkel senki sem áll szóba, mert senki mem gondolná, hogy magányos.
Most már bánom,hogy nem születtem rondának.
Ha egy elhízott, pókhasú ápolatlan, igénytelen féreg lennék, minden nap lerészegedve, büdős hónalj szaggal, akkor már rég 10 pontos nőm lenne. Úgy kellene előlük menekülnöm.
Így, hogy igényes vagyok, jól öltözök, adok magamra,kellemes ffi parfümöt használok, így nem kellek a kutyának sem.
57F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!