Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet bízni abba aki lényegtelen dologban hazudik?
Figyelt kérdés
A párom a napokban azt hazudta hogy a családjánál vacsorázik majd kiderült hogy egy haverja csaját (a haverja jelenlétében elvileg) furikázta haza. A bizalmam nagyon megszűnt.. ugyanis rám akarja fogni hogy miattam hazudta ezt mert nekiestem volna az igazság miatt, holott soha nem veszekedtem vele a barátai miatt, csak említettem hogy ki az akit nem sokba nézek (nyomós okból, mert pl ráment párom exére). Lényeg a lényeg.. szerintetek aki egy ilyenbe hazudik az másban is? én így gondolom. Hisz semmiképp nem akadtam volna ki ha közli egyből hogy figyi elszaladok haveromhoz és hazavisszük a csaját aztán írok. Viszont a lebukások után is állította hogy ő a családjánál van és én ne magyarázzak.2024. márc. 4. 08:48
11/16 anonim válasza:
Ha tényleg nem vagy az a féltékeny és semmin is örjőngő típus, akkor neked van igazad, viszont ha az vagy , akkor érthető lenne az, amit csinált.
12/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem voltam az sose vele, pedig adott is rá okot a kapcsolat elején pl. minden haver csaja hivatalos a bulira csak én nem de ő boldogan ment (mondjuk nem is értem rá, de ha ráértem volna is ugyanúgy megteszi). Vagy meglepi bulit szerveztek neki (jó, pont egy olyan személy akit nem ismerek de nyilván voltak olyanok is akiket ismerek), na oda sem voltam hivatalos és ezeket mindet szó nélkül tűrtem pedig azért rosszul eszek hogy sz@rnak a fejemre a “barátok” meg ő is. Utólag elmondtam amúgy neki higgadtan, normálisan hogy rosszul estek ezek. Elmondása szerint ezért is hazudott most, pedig ez közel sem olyan szerintem és mint mondtam az is csak rosszul esett, közel sem nekiugrottam.
2024. márc. 4. 10:09
13/16 A kérdező kommentje:
Most viszont nekiugrottam ugye amikor nyilvánvalóvá vált hogy hülyének néz és ugye jött is a válasz hogy na pont ezt nem akarta…
2024. márc. 4. 10:11
14/16 anonim válasza:
Ne mondj neki ilyet hogy rosszul esett valami, csak annyit hogy te így képzeled a kapcsolatot vagy úgy. Ez a rosszul esett ez is elég manipulatív tud már lenni, nem elég tárgyilagos.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Bár nem is így említettem neki, hanem úgy hogy az én barátaim nem ilyenek érdekes. Amire az volt a válasz hogy elküldte a képernyőképet hogy neki senki sem írt soha 😂 holott allandóan hívják csak rajtam keresztül.
Most így belegondolva volt itt rengeteg gáz a kapcsolatunkba ezen kívül is…
2024. márc. 4. 10:18
16/16 anonim válasza:
Aki ilyet behazudik, az bármi másban is. Kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!