Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet bízni abba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet bízni abba aki lényegtelen dologban hazudik?

Figyelt kérdés
A párom a napokban azt hazudta hogy a családjánál vacsorázik majd kiderült hogy egy haverja csaját (a haverja jelenlétében elvileg) furikázta haza. A bizalmam nagyon megszűnt.. ugyanis rám akarja fogni hogy miattam hazudta ezt mert nekiestem volna az igazság miatt, holott soha nem veszekedtem vele a barátai miatt, csak említettem hogy ki az akit nem sokba nézek (nyomós okból, mert pl ráment párom exére). Lényeg a lényeg.. szerintetek aki egy ilyenbe hazudik az másban is? én így gondolom. Hisz semmiképp nem akadtam volna ki ha közli egyből hogy figyi elszaladok haveromhoz és hazavisszük a csaját aztán írok. Viszont a lebukások után is állította hogy ő a családjánál van és én ne magyarázzak.
2024. márc. 4. 08:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

"A bizalmam nagyon megszűnt.."

Nem csoda. Ezek után mit akarsz még tenni? Ő neki kéne visszaépíteni valahogy a bizalmat irányába, de ő inkább rád keni, hogy miattad hazudott!

Amúgy biztos vagyok benne, hogy nem a haverral vitte haza a csajt hanem kettesben voltak és már ki tudja mióta csal téged vele.

Egy nyomulós lotyó kell neki, többet ér mint te.

Szakítani kell, nem vele maradni és méginkább hülyét csinálni magadból.

2024. márc. 4. 08:53
 2/16 A kérdező kommentje:
1 Ugyanezt éreztem egyből én is.. hisz mi másért hazudna
2024. márc. 4. 08:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha legalább nem rád fogta volna, hogy te vagy a bűnös akkor oké talán adnék neki egy esélyt. De mint tudjuk akinek vaj van a füle mögött az hazudik és támad, hogy ne derüljön ki, hogy vajas.

Egyértelmű a helyzet. Most bukott le! Ha vele maradsz az a te szégyened!

"Fool me once shame on meg, fool me twice shame on meg!"

2024. márc. 4. 08:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak az hazudik, akinek tényleg vaj van a füle mögött. Ezt soha ne felejtsd el.
2024. márc. 4. 08:58
 5/16 anonim ***** válasza:
(*you, me - hülye teló, bocs)
2024. márc. 4. 08:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom a hazug embereket, nem tudom elviselni őket. Aki ilyen alap dolgokban össze vissza kamuzik az egy megbízhatatlan és a legkevésbé sem rendes ember. Ha ebben hazudik neked akkor nem lesz rest olyanban is hazudni ami kell a céljaihoz. Ez jellem kérdése, nem a hazugság mértekétől függ. Ahogy meg reagált erre az még szánalmasabb.
2024. márc. 4. 09:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet miatt nem bíznék benne a továbbiakban. Nem elég, hogy hazudott, de még azért is én vagyok a hibás, mert hazudott. Ne viccelődjünk.
2024. márc. 4. 09:18
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet egyáltalán bízni benne, ha azt mondaná, hogy a tej fehér még azon is elgondolkodnék, hogy vajon kamuzik-e olyan szinten megbízhatatlan személy.
2024. márc. 4. 09:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyenben hazudik az megbízhatatlan. Mert nincs semmi értelme, nem olyasmi hogy azt hazudta neked hogy finom a kaja hogy ne állj neki stresszelni és újat főzni. Hanem teljesen hülyének néz ezzel a sztorival.
2024. márc. 4. 09:34
 10/16 A kérdező kommentje:

Koszi a megerositeseket!

De haha tudjatok en vagyok a hibas harpia o csak meg akarta elozni a bajt

Kesz vicc 😂😂

2024. márc. 4. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!