Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Barátnőm kissé féltékeny?
Szerinte nem lehetnek lány barátaim akivel beszélek? (Olyan lány ismerőseim vannak akikkel sosem volt köztünk semmi, és nem is lenne, mivel barátnőmet szeretem) Viszont a barátság az fontos szerintem. Az egyik lány barátom/haverom (hosszú ideje stabil kapcsolatban él), már jó ideje mondja, hogy jó lenne összefutni. Viszont én barátnőmre hivatkozva visszautasítottam a találkozást.
Barátnőm mindig arra hivatkozik, hogy tudja én sosem csalnám meg őt. Viszont ismeri a lányokat, tudja hogy milyenek, nehogy elcsábítsanak.
Hát ezek alapján én is arra saccolok, hogy ő egy jó nagy ordas lotyó már bocs.
Vagy azt hiszi, hogy rajta kívül mindenki luvnya csak ő nem.
Nem tudom melyik a rosszabb, de, hogy mindkettő rossz az biztos.
Én ha te lennék jól elrepíteném a jó édesanyukákájába aki a gondolatai alapján szintén egy ringyó.
Egyszerűen magából indul ki. A feltűnően féltêkenykedőeknek mindig vaj van a füle mögött.
Egyébkênt meg nem a lányokon fog múlni a megcsalás. Ha valamelyik rád is mászik, neked ott van a "nem" opció.
8-nak
Jó hat ez durva, azért nyilván erről nálam nincs szó.
Meg az is más, ha valakik gyerekkoruk óta barátok, mert ott biztosan nem a szexuális vonzalom volt a kapcsolat elindítója.
De az, hogy zavarja, hogy nőkkel dolgozol vagy egyáltalán szoba állsz, az nem egészséges.
7-es voltma
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!